Survivor son bölümde kim elendi? İşte adaya veda eden isim…

Survivor son bölümde kim elendi? İşte adaya veda eden isim…

Survivor son bölümde adaya veda eden isim kim oldu? Ünlüler takımı düşüşte, Gönüllüler takımı müthiş bir yükselişte. İki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Ünlüler takımından eleme potasına Sahra, Adem ve Mustafa Kemal çıktı.

Survivor son bölümde ada konseyinde Acun Ilıcalı’dan sürpriz açıklamalar geldi. Ada konseyinde neler konuşuldu? Eleme potasına çıkan isimler neler söyledi? Acun Ilıcalı, birleşme partisine az bir zaman kala hem yarışmacıları hem de seyircileri heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. İşte Survivor’da kim gitti sorusunun cevabı ve bütün ayrıntılar…

SURVİVOR SON BÖLÜMDE ADAYA VEDA EDEN İSİM: SAHRA
Sahra: Yedi oyun üst üste kaybettik. Rezil durumdayız.

Adem: Aramızdan birileri gidince aklımız başına gelecek. Sanırım bu çöküşü bir daha hissetmemek için bunu yaşamamız lazım.

Hilmi Cem: Bir ritim tutturduk 7-7 oyun kazandık. Potansiyelimiz çok yüksek.

Damla: Her şey gayet güzel. Umarım bu şekilde devam ederiz. Gitmesi gereken kişi Sahra olabilir, performansından dolayı. Mustafa Kemal’in sakatlığı var çok iyi performans gösteremiyor bu yüzden elenebilir.

Sema: Şuanki takımda yazılmayı kimse hak etmiyor. Adem de Sahra da yazılmayı hak etmedi. Ama Mustafa Kemal tepki gösteriyor. Ben Adem ile Sahra’nın kalmasını istiyorum.

Mustafa Kemal: Onların arasında sonradan geldim. Benden önce yazılması gereken kişiler vardı. Bu hafta elenmesem haftaya beni yazarlar. Sonradan geldiğimiz için.

Adem: Herkes ortamı ölçüp biçiyor. Bu iyi mi kötü mü bilmiyorum belki bir gün büyük bir patlama yaşanabilir ve bu takımı bölebilir.

ADA KONSEYİ’NDE NELER KONUŞULDU?
Acun: İlk oylamada Sahra çıktı. Elif, Adem’i söyledi. Üçüncü aday da Mustafa Kemal oldu. Oylama sonuçlandı bir kişi veda edecek. Survivor’da başka bir bölüm başlıyor artık. Ümit bu takım nereye gidiyor?

Ümit: Bizde nazar var diye düşünüyorum. Sakatlıklar, hastalıklar baş gösterdi. Lanetli bir hafta. Bir kişi gidince tamamen baştan başlayacağız. Takım olarak çok konuştuk.

Acun: Birleşme haftası ile ilgili bilgi vereceğim. Yarın akşam özel bir olay olacak. Bu sene sürprizler senesi. Ödüllere de yansıyacak bu sürprizler. Yarın akşam bir konsey olacak. Yarın akşam TV8’de Survivor var. Survivor’da önce sembol finallerini seyredeceğiz. Birinci yarışmacıların aileleri gelecek. Yarın akşam konseyde toplu oylama yapılacak. Bundan sonra bir kez daha toplu oylama yapılacak. Başka da oylama yapılmayacak.

Sebebi sizi destekleyenlerin bir akşamlık bir oylamada ekran başında olamama ihtimali, yarışmacıların mağdur olma ihtimali… Daha önce toplu oylama neden yapmadık tanınmanızı bekledik. Cuma akşamı konseyde kapatacağız sonra bir oylama daha yapacağız. Seyircilerimiz 3 gün oy kullanabilecekler. Yarın başlayacak Cuma’ya kadar devam edecek. Bundan sonraki elemeler bu oylamalara göre devam edecek. Bakalım kim ne kadar destek alacak elemeler buna göre yapılacak. Güzel şeyler olacak. Sürpriz ödüller var. Haftanın performansı olan yarışmacılar multivitamin ve mineral içeren fıstık ezmeli sandviç ve enerji içeren meyve suyu elde edecek. Erkeklerde birinci Hakan, ikinci Anıl. Kadınlarda birinci Birsen, ikinci Nagihan.

Sıra geldi tabi kimin gideceğine. Adaylarla konuşmak istiyorum.

Sahra: Dün gece uyumadık, muhabbet ettik. Üçüncü Survivor’ım daha önce potaları yaşadım ama yine aynı heyecan var. Gidecek miyim kalacak mıyım bilmiyorum. Kendime kızıyorum kötü performans sergiledim. Kendini iyi ifade edemedim. Kalırsam daha iyi mücadele edeceğim. Üzüldüğüm Adem ile aynı potada olmak.

Adem: Bugün çok önemli bir kişi gidecek. Sevenlerimiz zaten elinden geleni yaptı. Bizi desteklediler. Bana oy gönderen duasını gönderen herkese teşekkür ederim. Bazen istediğimiz gibi olmayabilir. Hakkımızda hayırlısı olsun. Giden kim olursa olsun üzüleceğim.

Mustafa Kemal: Üzerimde bir yük var ve bir an önce atmak istiyorum. Buraya gelmeyi çok istedim. Hiç mızmızlanmadım. Kalmak istiyorum. Kısa bir dönemde elimden geleni yaptım. Elimden gelmeyen ise SMS. Umarım beni desteklemişlerdir.

SMS oylaması sonucu adaya veda eden isim: Sahra

Sahra:  Bu kadar güçlü yarışmacıların içinde bir şey katabildiysem ne mutlu çok güçlü arkadaşlıklar edindim. Onları tanıdığım için çok mutluyum. Sevdiğim insanlar kötü olduğumu dönmem gerektiğini hissettiler. Her zaman hayırlısı olsun demiştim. Merve ve Sema kendine iyi baksın. Karşı takım çok güçlü. Hayırlısı buymuş. Beni buraya çağırdığınız için teşekkür ederim üzgünüm.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler