Terlikli Meleke destek yağdı!

Terlikli Melek'e destek yağdı!

Dün gazetelere yansıyan terlikli fotoğraflarıyla dikkatleri üzerine çeken Melek’e duyarlı vatandaşlardan destek yağdı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kara saplanan okul minibüsünün kurtarılmasını bekleyen öğrencilerden, montsuz ve ayağındaki terlikli fotoğrafıyla bütün Türkiye’nin dikkatini çeken 12 yaşındaki Melek Özgulan bugün okula yine terlikle gitti. Fotoğrafının dün gazetelerde yayımlanmasının ardından yüzlerce kişinin arayıp yardım vaadinde bulunduğu Melek, akşam eve geldiğinde yeni ayakkabılarıyla karşılaştı.

Siverek’e 22 kilometre uzaklıktaki Kayalar Köyünde yaşayan Ayten ve Mustafa Özgulan çiftinin 6 çocuğundan ikincisi olan Melek, maddi imkânsızlıklar nedeniyle okula geç başladı. 9 yaşında okula kaydolan Melek, köylerinde okul bulunmadığı için taşımalı eğitim kapsamında her gün servis minibüsü ile Siverek’te bulunan Selimpınar İlköğretim Okulu’na gitmeye başladı.
 
Melek’i taşıyan servis minibüsü önceki gün okul yolunda kara saplandı. Bu sırada arkadaşlarıyla minibüsten inip bekleyen üzerinde önlük ve ayağında terlik bulunan Melek’in üşüyen görüntüsü fotoğraflara yansıdı. Görenlerin içini üşüten fotoğrafın gazetelerde yer almasıyla herkes Melek’e yardım için seferber oldu.
 
Okuluna telefon yağdı
Ailenin adres ve telefonuna ulaşan duyarlı vatandaşlar; hazırladıkları yardımları Melek’e göndereceklerini söyledi. Birçok kişi de Melek’in okuduğu Selimpınar İlkokulu’nu aradı. Okulun telefonları susmadı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler