Trabzonspor 1-0 Adana Demirspor

Trabzonspor 1-0 Adana Demirspor

Süper Lig'de son 2 maçını gol yemeden kazanan Trabzonspor, 9 maçtır galibiyete hasret olan Adana Demirspor karşısında 1-0 kazandı. Bordo mavililer bu sezon ilk kez 3 maçlık galibiyet serisi yakaladı.

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında oynanan maçta Trabzonspor, Yukatel Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etti.

Ligde son 2 haftadır kazanan ve bu sezon ilk kez üst üste 3 galibiyet hedefiyle Adana Demirspor karşısına çıkan bordo mavililer istediğini aldı.

İlk yarının 21'nci dakikasında Trezeguet'in golüyle öne geçen Karadeniz ekibi maçın son bölümünde rakibinin tehlikeli ataklarını savuşturmayı başardı.

Skoru koruyan Abdullah Avcı'nın öğrencileri 3 puanı ilk yarıda bulduğu tek golle aldı. Adana Demirspor uzatmada yediği kırmızı kartla mücadeleyi 10 kişi tamamladı. Ligde 9 maçtır kazanamayan Adana ekibi 3 puan hasretini 10 maça çıkardı.

Aldığı galibiyetle 46 puana yükselen Trabzonspor Hatayspor ve Pendikspor maçlarının ardından Adana Demirspor karşısında da gol yemeden kazanarak 3.'lük koltuğunu sağlama aldı.

Trabzonspor kupada çarşamba günü Başakşehir ile çeyrek final mücadelesine çıkacak ve ligde bir sonraki maçında Alanyaspor deplasmanına konuk olacak. Adana Demirspor ise haftaya sahasında Karagümrük'ü konuk edecek.

Trendyol Süper Lig'de günün sonuçları:
Sivasspor 4-1 Pendikspor
Fatih Karagümrük 1-1 Alanyaspor
İstanbulspor - Beşiktaş

TFF 1. Lig'de günün sonuçları
Boluspor 1-0 Erzurumspor FK
Keçiörengücü 2-2 Kocaelispor
Manisa FK 1-1 Gençlerbirliği
Eyüpspor - Sakaryaspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler