Trabzonspor Molde’yi penaltılarla devirdi, Roma’nın rakibi oldu!

Trabzonspor Molde’yi penaltılarla devirdi, Roma’nın rakibi oldu!

Trabzonspor, Molde deplasmanından istediğini aldı! UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Molde'ye konuk olan Trabzonspor, normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 biten maçı penaltı atışları sonucunda kazanarak tur atladı ve Roma'nın rakibi oldu.

UEFA Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Trabzonspor, Molde deplasmanına konuk oldu. İlk maçta rakibiyle 3-3 berabere kalan ve galibiyeti talihsizce kaçıran Trabzonspor, Norveç deplasmanında penaltı atışları sonucunda turlayan taraf oldu.

İlk yarısı golsüz berabere sona eren maçta iki takım da birçok net fırsattan yararlanamadı. Ancak Trabzonspor sessizliği 57. dakikada savunma oyuncusu Edgar iIe bozdu.

Kalan dakikalarda farkı artırma şanslarını değerlendiremeyen bordo mavili ekip, 90+7’de gelen golle şoke oldu. Maçın son atağında Björn Sigurdarson ile gol bulan Molde maçı uzatmalara götürdü. Uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmayınca mücadele seri penaltı atışlarına gitti.

Penaltı atışlarında rakibine 4-2 üstünlük sağlayan Trabzonspor tur atlayarak Play-Off’ta Roma’nın rakibi oldu. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde play-off turu ilk maçları 19 Ağustos’ta, rövanş maçları ise 26 Ağustos tarihinde oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler