Trafik kazası sonrası taraflar arasında silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

Trafik kazası sonrası taraflar arasında silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde meydana gelen trafik kazası sonrası taraflar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere ve iddialara göre; Körfez ilçesi Hereke mevkiinde dün akşam saatlerinde maddi hasarlı bir trafik kazası yaşandı. Kaza sonrası uzlaşamayan ve polis merkezi önüne giden taraflar, burada da uzlaşmak için konuşmayı sürdürdüler. Ancak konuşmalar devam ederken, taraflar arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışma bir anda kavgaya dönüşünce adının Hüseyin olduğu öğrenilen şahıs, elini beline attı ve müdahaleye fırsat vermeden işadamı Furkan Öztürk (25)'ü çeşitli yerlerinden yaraladı.

KAÇARKEN VURULDU
Tartışma sırasında silah çekilip işadamı Furkan Öztürk'ün vurulması sonrası, ortalık adeta savaş alanına döndü. Öztürk'ü yaralayarak olay yerinden kaçan Hüseyin adlı şahsın peşine düşen ve kimliği henüz belirlenemeyen kişiler ile kaçan şahıs arasında karşılıklı silahlar ateşlendi. Çıkan silahlı çatışma sırasında Hüseyin adlı şahıs da karakolun yaklaşık 50 metre ilerisinde vurularak yaralanırken, olay yerinden geçmekte olan bir vatandaş da elinden yaralandı.

İKİSİ AĞIR ÜÇ YARALI
Yaşanan olayda ağır yaralanan işadamı Furkan Öztürk, Tütünçiftlik'te bulunan Özel Körfez Marmara Hastanesi'ne diğer yaralı Hüseyin adlı şahıs ise Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Öztürk, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hüseyin isimli şahısın durumunun da ağır olduğu öğrenilirken, elinden vurulan vatandaşın ise Seka Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

Kaynak: demokratkocaeli.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler