Tuğba Ekinci: Neden savaşmıyoruz? Kimden korkuyoruz?

Tuğba Ekinci: Neden savaşmıyoruz? Kimden korkuyoruz?

Yaptığı her paylaşım ve açıklamayla gündeme gelmeyi başaran Tuğba Ekinci bir kez daha kendisini hatırlattı. Günlerdir süren ve adeta insanlık dramının yaşandığı İsrail Filistin çatışmaları hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ekinci, ...

HAMAS'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları tarafından 7 Ekim'de İsrail'e yönelik başlatılan 'Aksa Tufanı' sonrası tansiyon hızla yükseldi. Hem havadan hem karadan saldırıların devam ettiği savaşta İsrail, Gazze'yi bombardımana tutmaya devam ediyor.

İsrail'in savaş uçaklarıyla Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesi'ni vurmasının ardından en az 500 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Savaş ihlali olarak değerlendirilen olay, dünyanın pek çok ülkesinde tepkilere neden oldu. Hamas tarafından "Gazze'deki hastane saldırısı soykırımdır" açıklamasının yapıldığı kan dondurucu olay sonrası Türkiye 3 günlük yas ilan etti.

PAYLAŞIMI TARTIŞMA YARATTI

Ünlülerle, sosyal medya kullanıcılarıyla girdiği tartışmalardan tutun yaptığı paylaşımlara kadar pek çok konuyla dikkat çeken Tuğba Ekinci de İsrail-Filistin savaşı hakkında sessiz kalmadı.

Türkiye’nin de savaşa girmesi gerektiğini savunan Tuğba Ekinci'nin son paylaşımı bir kez daha tartışmalara neden oldu.

Ekinci paylaşımında, "Neden savaşmıyoruz? Kimden korkuyoruz? Biz Türküz, Müslümanız, garibanın yanındayız ezdirmeyiz. Benimle aynı düşünceye sahip misiniz Türk Efeleri?" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler