Ümit Özdağ'dan istifa

Ümit Özdağ'dan istifa

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ görevinden istifa etti ve olağanüstü kurultay çağrısı yaptı.

MHP’de Ümit Özdağ şoku yaşanıyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin en yakınındaki isimlerden olan olan Ümit Özdağ görevinden istifa etti ve olağanüstü kurultay çağrısı yaptı.

Ümit Özdağ’ın genel başkanlık görevinden istifa ettiği ve Bahçeli’ye de kongre çağrısı yaptığı basın toplantısına, MHP Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ile MHP eski Milletvekili Özcan Yeniçeri de katıldı.

Öte yandan Özdağ’dan sonra basın toplantısı düzenleyecek olan MHP Kocaeli Milletvekili Safet Sancaklı, Özdağ’ın konuşmalarını bir süre dinledi ve basın açıklaması bitmeden önce salondan ayrıldı.

BAHÇELİ’NİN KARŞISINA RAKİP OLARAK ÇIKMIŞTI
Ümit Özdağ, 2005 yılında MHP Genel Başkanlığına aday olduğunu açıklamış ancak aynı yıl partisinden ihraç edilmişti. 2010 yılında yeniden MHP üyesi olan Özdağ,

21 Mart 2015 günü yapılan MHP 11. Olağan Büyük Kurultayı’nda MHP MYK üyesi seçilmiş ve 1 Kasım seçimlerinde Gaziantep’ten aday gösterilerek Meclis’e girmişti. Ümit Özdağ, 14 Kasım 2015 tarihinde yapılan kongrede ise MHP Genel Başkan yardımcılığı görevine getirilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler