Vahşi cinayetin kurbanı Sema çıktı

Vahşi cinayetin kurbanı Sema çıktı

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, dün bir gölet kenarında bacakları kesilmiş halde bulunan cesedin, kayıp üniversite öğrencisi Sema Karakoca'ya ait olduğu bildirildi.

İzmir Yolundan Badırga'ya köyüne giderken Dericiler Sitesi yakınlarında  bulunan ve iki bacağı kalça hizasından kesilmiş genç bir bayana ait ceset, jandarma ile polisi alarma geçirdi. 

Yoldan geçen bir kişi, Dericiler Sitesi yolunun kenarındaki su birikintisinde yüz üstü çıplak bir ceset görünce hemen jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, boğazı kesik, göğsü yarık ve sol kolu hayvanlar tarafından parçalanan cesedin 20-25 yaşlarındaki bir bayana ait olduğunu belirledi. Cinayetin ise, 15 gün önce işlenmiş olduğu sanılıyor.

CESEDİ ANNE TEŞHİS ETTİ
Vahşice işlenen cinayet Bursa'yı sarsarken, cesedin 13 gün önce kaybolan üniversitesi öğrencisi Sema Karakoca'ya ait olabileceği ihtimali üzerinde duruldu.

Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü 1. sınıf öğrencisi olan Sema'nın Ankara'da oturan babası Mehmet Ali Karakoca, dün teşhis için Adli Tıp'a çağrılmıştı. Ancak baba Karakoca, cesede baktığında ise 'benim kızım değil' demişti. Buna rağmen, babadan DNA için doku örneği alındı.

Ve, vahşi cinayetin Sema'nın kaybolduğu günlerde işlenmesini dikkate alan Savcılık, genç kızın Ankara'daki annesi de teşhis için Bursa'ya çağırdı. Adli Tıp'a gelen anne hunharca cinayete kurban giden genç kadının kızı olduğunu söyledi.

Sema Karakoca'nın cenazesi ailesi tarafından Bursa Adli Tıp Kurumu morgundan alındı.

Sema Karakoca'nın babası Mehmet Ali Karakoca, kızının cenazesini almak için akşam saatlerinde Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na geldi.

Bitkin olduğu gözlenen Mehmet Ali Karakoca, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Cenaze nakil aracıyla götürülen Sema Karakoca'nın cenazesinin yarın Ankara'da toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler