Ve Barış Atay serbest bırakıldı

Ve Barış Atay serbest bırakıldı

Dün sabah gözaltına alınan sanatçı Barış Atay, yaklaşık 20 saat sonra bugünün ilk saatlerinde serbest bırakıldı.

Barış Atay, dün sabah saat 06.00’da evine gelen polisler tarafından gözaltına alındı. Emniyet ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Atay'a, "Halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla yapılan tehdit" suçlaması yöneltildi.

Barış Atay, avukatı Efkan Bolaç aracılığıyla ilettiği mesajında, “Ahmet Hakan’ın talimatı yerine ulaşmış” dedi. Efkan Bolaç sosyal medya hesabından yeni bir mesaj atarak, savcının Barış Atay'ın telefonunun incelenmesi için emniyete teslim edildiğini ve Atay'ın bu geceyi emniyette geçireceğini yazdı.

Gece saatlerinde bir tweet daha atan Bolaç, "Barış Atay serbest bırakılıyor. Az önce emniyetten aradılar Barış’ı almaya gidiyorum" ifadelerini paylaştı.

Gece saatlerinde serbest kalan Barış Atay İleri Haber'e açıklamalarda bulundu. Atay, "Bir manipülasyon sonucu gözaltına alındım. Bazı basın mensuplarının nasıl bir tetikçiye döndüğüne de tüm çıplaklığıyla Türkiye tanık oldu. Ama ben şunu tekrar ediyorum, bir işçiye, halka karşı işlenen suçlar özürle geçiştirilemez. Yargılanmak zorundalar ve peşlerini bırakmayacağız. Durumum iyi, tüm dostlara, yoldaşlara, desteğini esirgemeyen herkese selamlar" ifadelerini kullandı.

baris-atay-serbest-resim-05.jpg

SERBEST KALDIKTAN SONRA İLK TWEET
Yaşananların ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan oyuncu kendisine destek veren meslektaşlarına teşekkür etti.

baris-atay-ilk-tweet-resim-05.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler