Yalovada feci kaza: 3 ölü

Yalova'da feci kaza: 3 ölü

Yalova'nın Çınarcık ilçesine bağlı Kocadere beldesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3 kişi öldü.

Kaza, Kocadere beldesi Cami Çayırı mevkisinde gerçekleşti. 16 VU 986 plakalı aracın sürücüsü İsmail Karaç (51), henüz bilinmeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan ağaca çarptı. Takla atan araçta bulunan sürücü İsmail Karaç ve kızı Derya Karaç (14) olay yerinde, torunu Alihan Karaç (5) ise kaldırıldığı Yalova Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Ön koltukta oturan eşi Fehime Karaç (45) ise Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Fehime Karaç'ın hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Karaç ailesinin Orhangazi'den Çınarcık'ta yaşayan damatları ve kızlarını ziyarette gittikleri öğrenildi.
 
İZMİR'DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ 2 YARALI
İzmir'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
 
Mehmet Çelik'in (29) kullandığı 35 SN 992 plakalı otomobil, Yeşildere Caddesi Atatürk Maskı önünde bariyerlere çarparak savruldu.
 
Takla atan aracın sürücüsü Çelik hayatını kaybetti. Otomobildeki Mehmet Çetin (33) ve Gökhan Tanış (20) da yaralandı. Yaralılar Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
 
Sürücü Mehmet Çelik'in yağış nedeniyle direksiyon hakimini kaybettiği belirtiliyor.
 
zonguldak_kaza_8744.jpg
 
DEREYE UÇAN ARAÇTAKİ 3 KİŞİ YARALANDI 
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 15 metre yükseklikten dereye uçan araçtaki 3 kişi yaralandı. 2 yaralının durumu ağır.
 
Kaza, saat 00.30 sıralarında Gülüç beldesinde meydana geldi. Ereğli'den Gülüç istikametine giden Gürkan Akyüz idaresindeki 67 LN 829 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırma çarptıktan sonra yaklaşık 30 metre sürüklendi. 15 metre yükseklikten Gülüç deresine uçan araçtakilerin yardımına çevre halkı ve diğer araç sürücüleri koştu. Olay yerine kısa sürede gelen polis ve sağlık ekipleri kazada yaralanan sürücü Gürkan Akyüz (26), araçta bulunan Cengiz Sezer (25) ve Volkan Sezer'e (24) müdahalede bulundu.
 
Zorlu uğraşlar sonucu dereden çıkarılan yaralılar ambulansa taşındı. Hastaneye kaldırılan Cengiz ve Volkan Sezer'in durumlarının ağır olduğu belirtildi. Irmağa uçan otomobil çekici ile çıkarıldı. Polis ekipleri kaza ile ilgili tahkikatı sürdürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler