Yok böyle düşüş!

Yok böyle düşüş!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, bir otelin bar kısmında masada dans eden çift, dengelerini kaybederek pencereden aşağı düştü.

İzmit'te bir otelde gerçekleştirilen partide alkolü fazla kaçıran Emine Bal ve Alper Şahin, dans ederken dengelerini kaybederek 3'üncü kat penceresinden aşağıda park halindeki otomobilin üzerine düştü.

Hastaneye kaldırılan iki arkadaşın yapılan müdahaleler sonunda hayati tehlikeleyi atlattığı öğrenildi.

12 METREDEN ŞAŞIRTAN DÜŞÜŞ
Şaşırtan olay İzmit'teki Emex Otel’de meydana geldi. Buradaki Friend's Bar'da düzenlenen bir partide herkes çalan müzik eşliğinde eğlenirken, partiye arkadaşlarıyla geldiği belirtilen Emine Bal ile eşiyle birlikte gelen Alper Şahin karşılaştı. Ailece tanışan Bal ve Şahin ayrı ayrı çıktıkları masa üzerinde dans etmeye başladı. Görgü tanıklarının ifadesine göre bir ara masanın sallanmasıyla dengelerini kaybeden Emine Bal ve Alper Şahin, pencereye yaslandı. Dışarı doğru açılan pencerenin mandalının kurtulmasıyla bir anda kendilerini boşlukta bulan Emine Bal ve Alper Şahin, 3'üncü kattan düştü. Aşağıda park eden 41 NF 145 plakalı otomobilin üzerine düşen iki arkadaşlardan Emine Bal motor kaputunun üzerinde kalırken, Alper Şahin ise kaputa çarpıp beton zemine yuvarlandı.

Eğlenceye katılanların büyük panik yaşadığı olayın ardından otele çağırılan 112 Acil Servis ambulanslarında ilk müdahaleleri yapılan Emine Bal Kocaeli Devlet Hastanesi'ne,  Alper Şahin ise özel bir hastaneye kaldırıldı.

DURUMLARI İYİYE GİDİYOR
Kocaeli Devlet Hastanesi'nde tedavisi süren  Emine Bal'ın kaburgalarından bazıları ile ayağının kırık olduğu ve saat 15.00'den itibaren konuşmaya başladığı belirtildi. Yine ayağında kırık olan Alper Şahin'in de konuşabildiği açıklandı.

 Ayrı hastanelerde tedavi gören Emine Bal ve Alper Şahin'in yaklaşık 12 metre yüksekten düşmeleri nedeniyle travma ve iç kanama olasılığına karşı tetkikleri sürüyor. Olayı görenler Emine Bal ve Alper Şahin'in, beton zemine çakılsalar ölebileceklerini, otomobilin üzerine düşmelerinin şans olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler