Yurt Gazetesinden şok Hüseyin Çelik iddiası!

Yurt Gazetesi'nden şok Hüseyin Çelik iddiası!

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, biri resmi nikahlı diğeri imam nikahlı iki eşle birlikte mi yaşıyor?

Hüseyin Çelik bayram öncesi kamuoyunda çıkışları ile gündeme geldi. Çelik'in bir TV programı sunucusu olan Gözde Kansu'nun dekoltesini eleştirmesi ve ardından Kansu'nun işine son verilmesi medyada oldukça geniş yer buldu.
 
Son olarak Yurt Gazetesi Hüseyin Çelik hakkında çarpıcı bir habere imza attı.. Gazete manşetine taşıdığı haberde Başbakan Erdoğan'a Çelik hakkında birtakım soruları yöneltti..
 
İşte o sorular;
 
*AK Parti Genel Başkan Yardımcısı (yani sizin yardımcınız) olan Hüseyin Çelik'in biri resmi nikahlı, diğeri imam nikahlı iki eşi olduğu doğru mu?
 
*Hüseyin Çelik'in, ilk eşi Şahsenem Sema Hanım ile evli olduğu sırada, aynı zamanda kendi sekreteri olan Ş.A ile ilişki kurduğu ve bu ilişki olayının bir süre sonra size kadar intikal ettiği doğru mu?
 
*Şahsenem Sema Hanım'ın olayı eşiniz Emine Hanım'a nakletmesi üzerine sizin Hüseyin Çelik'i çağırarak “Ya bırak ya istifa et” dediğiniz doğru mu?
 
*Hüseyin Çelik'in uzun konuşmalar sonucu sizi “İkinci eşimle de imam nikahlıyım. Çok seviyorum. İslam'da çok eşliliğe izin vardır” gerekçesiyle ikna ettiği doğru mu?
 
*Hüseyin Çelik'in iki çocuklu ilk eşi Şahsenem Sema Hanım Dikmen'de ikamet ederken, Çelik'in imam nikahlı ikinci eşi Ş.A'ya Oran'da genişlettiği bir daire tuttuğu ve Ş.A'nın Çelik'ten olan oğlu ile orada yaşadığı doğru mu?
 
*Çelik'in imam nikahlı ikinci eşinin kadrosunun halen Meclis'te gözüktüğü, ancak kendisinin AK Parti Merkezi'nde Çelik'e bağlı olarak çalıştığı doğru mu? Siz bu durumu onaylıyor musunuz?
 
*Çelik'in sizin ve AK Parti camiasının bildiği bu çift eşlilik durumu “İslam'da çok eşlilik vardır” gerekçesiyle mi sizin nezdinizde ve AK Parti camiasında ahlaki ve etik açıdan bir sıkıntı ve rahatsızlık yaratmıyor?
 
*Muhafazakar yaşam tarzı adına “dekolte”ye karşı TV'lerde ve kamuoyunda AK Parti Sözcüsü olarak “Ahlak bekçisi” rolünü üstlenen Hüseyin Çelik'in kendi yaşamında “çift eşlilik” durumunu sürdürmesi, AK Parti'nin kurumsal kimliği bakımından sizce “ahlaki bir sorun” yaratmıyor mu?
 
*Sayın Başbakan “Ele verir talkını, kendi yutar salkımı” atasözünün sizce anlamı nedir?
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler