10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Vali Vahdettin Özcan'ın yazılı mesajı...

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Vali Özcan mesajında şunları kaydetti:

"Demokratik düzenin sağlıklı işlemesi açısından vazgeçilmez unsur olan basının görevi, olayları ilkeli yayıncılık anlayışının gereği olarak halka aktarmaktır. Vatandaşın da doğru ve zamanında bilgi almak en doğal hakkıdır. 
 
Her zaman ve her koşulda, kamu yararı göz önünde bulundurarak, yansız ve ilkeli habercilik anlayışını benimseyen bir kamu görevini yerine getiren basın mensuplarının, ülke gerçeklerine ve milli değerlere son derece duyarlı, her zaman sorumluluklarını sorunlarından üstün tutma, mesleğinin taşıdığı önemin bilinciyle hareket etme anlayışından ödün vermeyeceklerine inanıyorum.
 
En doğru haberi halka ulaştırmak için verilen emek ve çaba, paylaşılan fikirler ve duygular ile mesai saatlerinin pek de söz konusu olmadığı bu meslekte kazanılan manevi zenginlik, ne kadar çok insana ulaşırsa o kadar artacaktır. Zor şartlarda ve fedakarlık isteyen gazeteci arkadaşlarımız aynı zamanda ilimiz ve ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine de büyük katkıları olmaktadır. 
 
Çalışan gazetecilerimize daha iyi ekonomik ve sosyal imkanlar tanınması dileklerimizle gazetelerimiz, televizyonlarımız, radyolarımız, ajanslarımız ve diğer basın kuruluşlarında çalışan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışından taviz vermeksizin yerine getirdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler