1074 Çankırıspor 3 puanla dönüyor

1074 Çankırıspor 3 puanla dönüyor

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden 1074 Çankırıspor, Kastamonu İl Özel İdarespor’u deplasmanda 2-1 yendi.

Kastamonu deplasmanında maça hızlı başlayan 1074 Çankırıspor, sağlı sollu ataklarla Kastamonu kalesinde gol aradı. 26. Dakikada Anıl’ın golü ile1-0 öne geçen mavi – beyazlılar, kontrollü oyunu ile oyunu tamamen rakip yarı sahaya yıktı.

1074 Çankırıspor maçın 45. dakikasında Oğuzcan Coşkun’un ayağından bulduğu golle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

Karşılıklı ataklarla geçen ikinci yarının uzatma dakikalarında Kastamonu İl Özel İdarespor Oktay’ın ayağından bir gol bulmasına karşın karşılaşmayı 1074 Çankırıspor 2-1 kazanmayı başardı.

Maçta 1074 Çankırıspor’a başta Belediye Başkanı Hüseyin Boz ve AK Parti İl Başkanı Celal Kaman ile birlikte yaklaşık 250 kişilik taraftar grubu destek verdi. 

BAŞKAN ARSLAN: YENİ TRANSFERLERLE YOLUMUZ AÇIK
Maçla ilgili Sözcü18 Haber Merkezi'ne değerlendirmede bulunan 1074 Çankırıspor Kulüp Başkanı Alaaddin Arslan "Taraftarımızın desteği ve takıma kazandırdığımız yeni transferlerle Kastamonu'dan galibiyetle döneyi başardık. Bu hafta kendi sahamızda Havza Belediyespor ile oynayacağımız karşılaşmayı da galibiyetle kapatırsak, sonrasında Ladik deplasmanından 3 puanla gelebilecek gücümüzün olduğunu düşünüyorum." dedi.

Kastamonu İl Özel İdaresi'ni 2-1'lik skorla geçen 1074 Çankırısporlu oyunculara soyunma odasında 750'şer lira prim dağıtılırken, işadamı Mehmet Silahsız'ın da 250 tl prim sözü verdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler