1074 Çankırıspor'a Başkent Ankara'da destek organizasyonu

1074 Çankırıspor'a Başkent Ankara'da destek organizasyonu

Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş öncülüğünde Teknopark Ankara'da gerçekleştirilen organizasyona milletvekili Salim Çivitcioğlu, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ile ilçe belediye başkanları, işadamları ve bürokratlar katıldı.

Çankırı'yı Amatör Ligde (BAL) temsil eden 1074 Çankırıspor kulübü, Ankara’da yaşayan Çankırılılar'ı kahvaltılı dayanışma gününde bir araya getirdi.

Teknopark Ankara’da gerçekleştirilen dayanışma gününe başta Vali Hamdi Bilge Aktaş, AKP Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, AKP Ankara Milletvekili (Çerkeş Çataklı) Zeynep Yıldız, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Ankara Vali Yardımcısı Ayhan Özkan, Ilgaz Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, Orta Belediye Başkanı Bayram Yavuz Onay, Eldivan Belediye Başkanı Mustafa Lafcı, Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Can, STK temsilcileri ve çok sayıda işadamı ve bürokrat katıldı. 

Programda söz alan Vali Hamdi Bilge Aktaş ise sporun gençlerle güzelleştiğini ifade ederek, “1074 Çankırıspor yönetimi ve başkanına güveniyorum. Kulüp yönetiminin davetiyle Çankırılı hemşehrilerimizle bir araya gelmek için buradayız. Futbol kulübümüzü yöneten arkadaşların iyi insanlar olmaları ve ilimizi spor ile buluşturmak için çok çabaladıkları için destekliyoruz. Bu konuda gereken destek ne ise ben şahsım adına vermeye hazırım. Buraya gelirken küçük bir grupla karşılaşacağımızı düşünüyorduk ancak çok sayıda hemşehrimizin katıldığı, amacına uygun çok güzel bir program olmuş. Futbol kulübümüze katkı ve desteklerinizi bekliyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

1074-cankiri-ankara-yemek-resim-07.jpg

Gerçekleştirilen program sonrası görüşlerini aldığımız 1074 Çankırıspor Kulübü Başkanı Alaaddin Arslan "Sayın Valimizin önderliğinde gerçekleştirdiğimiz organizasyon kulüp yönetimi olarak bizleri ziyadesiyle mutlu etti" dedi. Arslan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başkent Ankara'da birbirinden değerli hemşehrilerimizle birarada olmaktan büyük mutluluk duydum. 1074 Çankırıspor'u kendilerine tanıtmakla birlikte, onların desteğine ihtiyacımız olduğunu anlattık. Başta sayın valimiz olmak üzere milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, STK başkanlarımız, işadamlarımız, sanayicimiz ve bürokratlarımızla birlikte Çankırı insanına yakışan bir dayanışma örneği sergilendiği için şahsım ve yönetim kurulum adına 1074 Çankırıspor'a gönül ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. 1074 Çankırıspor olarak BAL liginde vereceğimiz sportif mücadele ile Çankırı'mızın sesi olmaya ve Çankırı insanına layık olmanın gayretinde olacağız."

salim-civitcioglu-1074-cankirispor-resim-07.jpg

1074-cankirispor-ismail-hakki-esen-resim-07.jpg

ankara-cankiri-ayhan-ozkan-hamdi-bilge-aktas-resim-07.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler