14 yaşındaki öğrenci, taciz edildiğine inandıramayınca 3 kattan atladı

14 yaşındaki öğrenci, taciz edildiğine inandıramayınca 3 kattan atladı

Muğla’da 14 yaşındaki bir öğrenci, taciz edildiğini inandıramadığı okul müdürünün odasından atlayarak intihar girişiminde bulundu. Öğrencinin hayati tehlikesi devam ediyor.

BirGün gazetesinde yer alan habere göre  Milas ilçesindeki Doktor Mete Ersoy İlkokulu sekizinci sınıf öğrencisi O.T. kendisi taciz eden öğrenciden kurtulmak için tırnaklarını kollarına batırdı. Ancak okul yönetimi O.T.’yi haksız buldu ve hakkında disiplin soruşturması başlatmak istedi.

Dahası O. T’nin, okul yöneticilerinin odasına çağırılarak, kollarında çizikler olan tacizci öğrenci, velisi ve yöneticilerin psikolojik baskısına tabi tutulduğu ileri sürüldü. Öğrenci bu görüşmenin ardından eve gitti ve annesinin ifadesine göre, ‘gözleri şişmiş, kızarmış ve çok korkmuştu.’

Anne, durumu, “‘Tacize uğradım, haklıyken haksız yaptılar beni’ diyerek ağlıyordu. Onu da yanıma alıp okula gittim. Müdür bana ‘Kızın da çocuğun kollarını çizmiş paramparça yapmış disiplin cezası alacak’ dedi. O. da bu sırada yanımızdaydı. Disiplin cezası alacağını öğrenince de üçüncü kattaki odanın penceresinden ‘Size göstereceğim’ diyerek atladı” diye anlattı.

Önümüzdeki çarşamba TEOG sınavına girmesi gereken O.T. iç kanama yüzünden ameliyata alındı. Kalçasında, kaburgalarında ve belinde çok sayıda kırık olduğu söylenen öğrenci, yoğun bakımda tutuluyor.

Erkek öğrencinin ise birçok kez tacizden şikayet edildiği, ancak şikayetlerin dikkate alınmadığı öne sürüldü. O.T.’nin annesi, saldırgan çocuğun emekli bir askerin çocuğu olduğunu ve bu sebeple korunduğunu savundu.

MİLLİ EĞİTİM 'TARTIŞMA' DEDİ 
Adli ve idari soruşturma başlatılırken. Milas Milli Eğitim Müdürlüğü olup bitenleri ‘iki öğrenci arasında tartışma’ olarak ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler