18 Yaşındaki Aleyna yaşamına son verdi! İsmini verdikleri serbest bırakıldı

18 Yaşındaki Aleyna yaşamına son verdi! İsmini verdikleri serbest bırakıldı

Iğdır'da 18 yaşındaki Aleyna Betül Ağgül, geride not bir bırakarak yaşamına son verdi. Notta Aleyna'nın ismini verdiği G. A. ile oğlu, gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Iğdır’da akıl almaz intihar herkesi şok etti. 18 yaşındaki Aleyna Betül Ağgül, önceki gün ailesi ile birlikte yaşadığı apartmanın 5.katından atlayarak yaşamına son verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi.

ALEYNA AĞGÜL: “ÖLÜMÜMDEN GÖKHAN ARGIN SORUMLUDUR”

Genç kızın ölümü sonrası ailesi kızlarının not bıraktığını fark etti. Erkek arkadaşının babası tarafından cinsel istismara maruz kaldığı iddia edilirken bunalıma giren Ağgül "ölümümden Gökhan Argın sorumludur" notu bıraktı.

ALEYNA’NIN FOTOĞRAFLARIYLA ŞANTAJ YAPIP BİRLİKTE OLMUŞ

İddialara göre Aleyna Betül Ağgül bir süredir kendisiyle aynı yaştaki Göktürk Argın ile arkadaşlık yapıyordu. Göktürk Argın'ın inşaat işiyle uğraşan iş insanı babası 42 yaşındaki Gökhan Argın, oğlunun cep telefonuna bakarken Aleyna'nın uygunsuz fotoğraflarını gördü.

Fotoğrafları görmesi üzerine genç kıza şantaj yapan ve birlikte olmak isteyen Gökhan Argın, Aleyna’ya psikolojik baskı uygulayarak bunalıma sürükledi.

Olayın ardından baba ve oğul ifade alınması üzerine gözaltına alınırken ifadelerinin ardından delil yetersizliği nedeniyle adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Taziyeleri kabul eden genç kızın ailesi, kızlarının ölümüne neden olan baba-oğulun serbest kalmasına tepki gösterdi.

igdir-gokhan-argin-aleyna-resim-010.jpg

Genç kızın cenazesi Iğdır Asri Mezarlığına defnedildi. Aleyna'nın tecavüze uğrayıp uğramadığı adli tıp raporu ile ortaya çıkacak. Aleyna'nın kendisinden 6 yaş büyük ağabeyinin de 3 yıl önce Marmaris'te denizde boğularak hayatını kaybettiği öğrenildi.

aleyna-intihar-resim-010.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler