'2019 İstihdam Seferberliği' toplantısı Şabanözü'nde gerçekleşti

'2019 İstihdam Seferberliği' toplantısı Şabanözü'nde gerçekleşti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 2019 yılında istihdam seferberliği başlatması konusunda Şabanözü ve Orta ilçesi çalışmalarını gerçekleştiren yatırımcılarımıza, teşvikler hakkında bilgi verildi.

Pazartesi (dün) günü gerçekleştirilen toplantıya Şabanözü ilçe Kaymakamı Murat Çiçek ve Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan'ın katılımlarıyla, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çelikten, Çankırı Ticaret Borsası Başkanı Erdal Aslan, SGK İl Müdürü Hicran Çakmakçı ve İŞKUR İl Müdürü Alim Çaycı istihdam seferberliği hakkında bilgilendirme yapmıştır.

ÇATSO Başkanı Hayrettin Çelikten aile geçimlerine katkıda bulunmanın işveren olarak manevi bir duygu yüklediğinden söz ederek; "Bölgemizde özellikle Şabanözü ilçemizin iş imkanlarının çok olduğunu ve daha da artırılması gerektiğini konusunda Oda'mıza ciddi bir misyon yüklemekte" dedi. 

Çelikten konuşmasını; "Çankırı'nın ilçelerimizde oda temsilciliklerimiz bulunmamakta. Bu ilçelerde yatırım yapan arkadaşlarımızın düzenlenen organizasyonlara katılmakta zorlanıyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde başlatılan 2019 yılı istihdam seferberliğinin önemini anlatmak için devlet desteğini sağlayan başta Kalkınma Ajansı olmak üzere, KOSGEB, İŞKUR ve SGK'ya şükranlarımı sunarken, ÇATSO olarak da bilgilenmek ve yardım almak isteyen yatırımcı arkadaşlarımıza ihtiyaç duydukları devlet teşvikleri konusunda 7/24 yardıma hazır olduğumu bilmelerini isterim" dedi. 

"ŞABANÖZÜ LOKOMOTİF İLÇEMİZDİR"
ÇATSO Başkanı Çelikten sözlerini "Şabanözü ilçemiz yarattığı istihdam bakımından lider konumunda. Burada yatırım yapan işverenlerimizin de bunda payı büyük. O yüzden bugüne kadar bu bölgede istihdam sağlayan bütün yatırımcı kuruluşlarımıza halen mevcut istihdamları ile birlikte yeni sağlayacakları ek istihdamlar için teşekkürü borç bilirim" diyerek konuşmasını sonlandırdı. 

catso-sabanozu-toplanti-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler