24. Dönem Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin'in bayram mesajı

24. Dönem Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin'in bayram mesajı

TBMM 24. Dönem AK Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Şahin'in mesajı şöyle:

"Birlik ve beraberliğimizin, kardeşlik ve dayanışmanın daha da pekiştiği, sevginin, şefkatin paylaştıkça çoğaldığı bir Kurban Bayramı'na daha erişmiş olmanın mutluluğunu milletçe yaşıyoruz.

Bu bayram da nasıl ki annelerimizi, babalarımızı, eşimizi, dostumuzu unutmayacak, onların yanında olacaksak, aynı şekilde kahraman gazilerimizi ve bayrama buruk giren şehitlerimizin yadigarlarının da bayramlarını kutluyorum. 

Adalet, güven ve doğruluk esaslı hayat biçimini kendisine düstur edinmiş milletimizin, özgür ve huzurlu bir ortamda bayramını geçirmesi dileği ile Allah katında kurbanlarımızın kabul olmasını diliyor ve bayramın getirdiği kardeşlik, dayanışma ve kaynaşma ruhu ile tüm İslam dünyasının barış, huzur ve esenlik içinde yaşamasını temenni ediyorum. Başta milletimiz olmak üzere, yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın, soydaşlarımızın ve bütün İslam âleminin Kurban bayramını tebrik ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler