30 Ağustos Zafer Bayramı'nda yok! 29 Ekim'de yok! Lakin 'sarımsaklı et' organizasyonunda baş köşede!

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda yok! 29 Ekim'de yok! Lakin 'sarımsaklı et' organizasyonunda baş köşede!

Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı, Çankırı'da gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerine katılmazken, 'sarımsaklı et' toplantısında baş köşede yerini aldı.

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde gerçekleştirdiği icraatlerle adeta 'istenmeyen adam' ilan edilen Rektör Prof. Dr. Hasan Ayrancı, şehir merkezinde gerçekleştirilen başta son 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri olmak üzere, Atatürk'ün Çankırı'ya gelişinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 10 Kasım Atatürk'ü Anma, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramları'nda protokolda yerini al(a)mazken, bugün Çankırı Belediyesi'nin organizasyonu olan "Sarımsaklı et yemeği" coğrafi işaret tescil belgesi töreninde baş köşede yerini aldı.

REKTÖR, MİLLİ BAYRAMLARDA ORTADA YOK!
Üniversitenin rektörü göreve geldiği günden bu yana Çankırı'da Atatürk Meydanı'nda düzenlenen 'milli bayramlar'la ilgili törenlerde boy göstermekten imtina ediyor!

Son olarak milletçe kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinde de protokoldeki yerini almayan Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı, 'sarımsaklı et' töreninde fotoğraf karelerinde boy boy yer alarak kendisini gösterme fırsatı buldu.

Rektör Ayrancı'nın milli bayramlarda protokollerde yer almaması ile ilgili olarak hangi gerekçeleri ortaya koyacağı merakla bekleniyor.

eebeqczxoaavllk.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
31 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler