3ü mühendis dört kişiye mezar oldu

3'ü mühendis dört kişiye mezar oldu

Bursa'ya bağlı Orhangazi ilçesinde meydana gelen kazada MTA'ya ait araçta bulunan 4 kişi yaşamını yitirdi.

Bursa'nın Orhangazi ilçesi yakınlarında karpuz yüklü kamyon ile Maden Tetkik Arama'ya (MTA) ait arazi aracı çarpıştı, kazada MTA'ya ait araçta bulunan 4 kişi yaşamını yitirdi.

Orhangazi Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğüne ait kamyonet ile karpuz yüklü  kamyonun çarpışması sonucu 3'ü jeoloji mühendisi 4 kişinin öldüğünü, 1 kişinin de  yaralandığı söyledi. 

Peynircioğlu, Kenan Görbeli'nin  kullandığı MTA Genel Müdürlüğüne ait kamyonet ile Halis  Kahraman yönetimindeki 77 AH 829 plakalı karpuz yüklü kamyonun, Orhangazi-İznik karayolunun 9. kilometresinde çarpıştıklarını belirtti.

Kazanın ardından olay yerinde incelemelerde bulunduğunu anlatan Peynircioğlu, “Maalesef kazada kamyonet sürücüsü Görbeli ile araçta bulunan jeoloji mühendisleri Mehmet Duru, Taylan Hakan ve Selma Ceylan Yıldız olay  yerinde yaşamını yitirdi. Kamyon sürücüsü Kahraman da yaralı olarak Orhangazi  Devlet Hastanesine kaldırıldı” dedi.

Peynircioğlu, kamyon sürücüsü Kahraman'ın sağlık durumunun iyi olduğunu  kaydetti.

Bu arada kamyonette sıkışan cesetler, kurtarma ekiplerince araçtan  çıkarılarak Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada, daha önce 5 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı bildirilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler