3'üncü nesile ulaşan 61 yıllık deneyimin adı: Zümrütpen

3'üncü nesile ulaşan 61 yıllık deneyimin adı: Zümrütpen

Çankırı'nın ilçesi Korgun'dan İstanbul'a göç eden ve bugün itibariyle arkasında 61 yıllık bir deneyimle 3'üncü nesil aile bireyleri tarafından yönetilen ZÜMRÜTPEN'den söz etmek istiyoruz...

- Bize kendinizden söz eder misiniz?

- Firmamız 1961 yılında küçük bir cam atölyesi olarak kurulmuş olup şu anda 3'üncü nesil yöneticiler olarak faaliyetimizi sürdürmekteyiz. ZÜMRÜTPEN bugün itibariyle ülkemizin sektöründe bilinirliği yüksek markalarından biri haline gelmiştir. Sektöre katma değer yaratmak, yeni istihdamlar sağlayarak ülke ekonomisine katkı sağlamak için sürekli kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz.

- Firmanız hakkında bilgiler verebilir misiniz?

- İstanbul Esenyurt'ta bulunan tesisimiz yaklaşık 6 bin m2 kapalı, 2 bin m2 açık alan olmak üzere toplamda 8 bin m2'lik bir alana sahiptir. içerisinde sektörel olarak yüksek teknoloji makine parkurlarımız işinde uzman kadromuz ile sektörümüze ürün ve hizmet vermekteyiz. Tesisimiz 2005 yılında faaliyete geçmiş olup gerek yurtiçi gerekse yurtdışı birçok noktaya sayısız ürün üreterek ticaret hacmini genişletmiştir.

zumrutpen-uc-kusak-resim-055.jpg

- Firmanızın faaliyetleri ve ürün grupları hakkında neler söyleyebilirsiniz?

- Tesisimizde ZÜMRÜTPEN markalı PVC pencere ve kapı sistemlerinde kullanılan profillerin satışı, akabinde pencere ve kapı sistemleri üretimi yapmaktayız. Yurtiçi ve yurt dışı birçok projede kalite ve yüksek üretim kapasitesiyle ön plana çıkarak çözüm ortağı olmaktayız.

- Ürünlerinizin başarısını garantileyecek rekabetçi avantajlarınız nelerdir?

- Bilgi birikimimiz ve yatırım gücümüz diyebiliriz. 2000'li yıllarda Marmara bölgesinde sektörde fabrikalaşma sürecindeki ilk firmalardan biriyiz. Uzun süreden beri katma değeri yüksek ürünler üretmekteyiz. Bugün itibariyle günlük 2000 m/tül üretim kapasitesine sahibiz. Tabi bu kapasite için gerekli yatırımları yapmak bir süreçti. Bilgi birikimi ve doğru kararlar neticesinde yatırım sürecimizi başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. En kaliteli hammadde tedarik edilecek, en kaliteli şekilde işlenecek ve en kaliteli nihai ürüne dönüşerek değerli müşterilerimize sunulacaktır. Uzman kadromuz, her geçen gün özelliği artan PVC sistemleri ve yalıtım kriterleri konusunda proje yüklenici ve karar vericilerine tedarik partnerliği hizmetini yüksek bir iletişim kabiliyeti ile sunmaktadır. Çağımızın en önemli ticari faktörlerinden olan iletişim becerisi önemli avantajlarımız arasındadır.

- İhracat faaliyetleriniz hakkında bilgi verebilir misiniz?

- Uzun yıllardır ihracat faaliyeti var olan bir firmayız. Fakat günümüz ticari konjonktüründe artan hedefler ve milli sorumluluk bilincimiz gereği, üretimimizin büyük bir bölümünü belgenin ihtiyacına cevap vermek için kullanıyoruz.

Firma Adresi / ZÜMRÜTPEN
Selahaddin Eyyübi Mh. 1541 Sk. No: 5/1 Esenyurt-İstanbul/Türkiye
Tel: +90 212 605 0 705 - +90 533 235 81 48
info@zumrutpen.com.tr
www.zumrutpen.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler