4 gün geçti Çankırı Belediye Başkanları'na 'mazbata' yok!

4 gün geçti Çankırı Belediye Başkanları'na 'mazbata' yok!

31 Mart Pazar günü yapılan seçimlerin ardından koskoca 4 gün geçti! Bugün 4 Nisan Perşembe... Çankırı'da belediye başkanı seçilen Merkez ve 11 ilçe ile 3 belde belediye başkanı ve muhtarlara mazbataları halâ verilmedi.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan yerel seçimlerin ardından bugün itibariyle 4 gün geçti... Başta Merkez olmak üzere 11 ilçe ve 4 beldede oylar sayıldı... Şabanözü ve Eldivan dışında ilçe seçim kurullarına itirazlar da yok... Ve tüm bu sürecin ardından haberimizin yayına girdiği 4 Nisan 2024 Perşembe günü saat 14:15 itibariyle Çankırı'da henüz seçilmiş bir belediye başkanına İlçe Seçim Kurulu tarafından verilmiş bir 'mazbata' ortada yok!

MARDİN'DE AHMET TÜRK, İSTANBUL'DA EKREM İMAMOĞLU, ANKARA'DA MANSUR YAVAŞ MAZBATALARINI ALDI!

Nüfusu milyonları aşan büyükşehirlerde; Mardin'de Ahmet Türk, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu, Başkent Ankara'da Mansur Yavaş mazbatalarını alırken, nüfusu 200 bin olmayan Çankırı'da sayımları biten, itirazların yaşanmadığı başta Merkez olmak üzere; İlçe ve belde belediye başkanları ile muhtarlara ilçe seçim kurulları'nın 'mazbata' vermemesi tuhaf karşılanıyor.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler