Abdullah Avcı: Beşiktaş'a imza atmanın gururunu yaşıyorum

Abdullah Avcı: Beşiktaş'a imza atmanın gururunu yaşıyorum

Beşiktaş, teknik direktörlük görevine getirdiği Abdullah Avcı ile resmi sözleşme imzaladı. Vodafone Park'ta düzenlenen ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın da katıldığı törende 55 yaşındaki teknik adam, 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör Abdullah Avcı için Başkan Fikret Orman’ın katılımıyla imza töreni düzenlendi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Medipol Başakşehir Kulübü'ne teşekkür ederim. Çok sevdiğimiz bir kulüp. Stadımız yokken yardımda bulunan bir kulüp oldukları için, stat yapılırken destek aldığımız ve kişisel dostluğu olduğundan iyi bir iletişimimiz var.

Hocanın kendi kararını vermesini bekledik. Ne zaman ki ayrıldı, hemen görüşme ihtiyacı duyduk. Ayrılmalarına rağmen Göksel Başkan (Gümüşdağ) ile de görüştük. Hocamızla mali konularda bizi zorlamayacak, bir dakikayı geçmeyecek konular konuşuldu.

Hocamızın hocalık tarafına baktığımız zaman, artık devir değişti. Teknolojinin kullanıldığı, kişilerin değil takımın kazandığı düzenler, Guardiola ve Klopp gibi hocalar... Bunun Türkiye'deki açılımını da Abdullah hocamız yapmıştır.

Şenol hoca ile 4 sene çalıştık. Artık Beşiktaş'ın yeni bir sayfa açması gerekiyordu. Abdullah hocamızın da aynı şekilde. İki tane bembeyaz sayfa açıyoruz. Abdullah Avcı kariyer itibarıyla Şenol Güneş'i takip ediyor. Şenol hocanın da buraya gelmeden evvel şampiyonluğu yoktu. Abdullah hoca da inşallah ilk şampiyonluğunu burada kazanacak."

ABDULLAH AVCI: BÜYÜK PARA DEĞİL, AKILLI PARA HARCAMAK LAZIM
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı'nın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Bugüne gelmemde katkısı olan Başakşehir'e ve tüm çalışanlarına teşekkür ederim. Göksel Gümüşdağ'ın iyi niyetine, çıktığım bu yola 'yolun açık olsun' diyerek uğurlayan başkana teşekkür ederim.

İki şeyden taviz vermeyeceğim: Beşiktaş'ın mazisine layık bir duruş ve oynattığı oyunla taraftarının saygısını, rakip taraftarın gıpta ile baktığı bir takım hazırlama. Beni hayatta tutan 3 tane şey var: Dürüstlük, sadakat ve vefa. Şerefiyle oynayıp hakkıyla kazanmayı ilke edinmiş Beşiktaş'a imza atmanın gururunu yaşıyorum.

Oğuzhan, benim milli takıma aldığım oyuncuydu. O dönem Arsenal'dan Beşiktaş'a transferiyle alakalı fikirlerimi söylemiştim. Yetenekli, eksikleri var. Güçsüz taraflarıyla ilgili çalışmalar yapıp Oğuzhan'ı hem Beşiktaş'a hem Milli Takım'a kazandıracağız.

Kafamda Beşiktaş için belli bir oyun sistemi var. Savunmada dar, hücumda geniş bir takım izleyeceksiniz

Dünya futboluna şuradan bakmak lazım: Liverpool, Avrupa'nın en büyük kupasını aldı. Liverpool'dan çok daha fazla para harcayan kulüpler, onların kupa kaldırmasını izledi. Büyük para değil, akıllı para harcamak lazım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler