Acıbunar: Hepimiz milli takımın oyuncularıyız

Acıbunar: Hepimiz milli takımın oyuncularıyız

MHP Çankırı il yönetimi, ilçe teşkilatlarının ihtiyaç

ve sorunlarını yerinde dinlemek amacıyla ilçe gezilerine başladı.

MHP Çankırı il yönetimi, ilçe teşkilatlarının ihtiyaç ve sorunlarını yerinde dinlemek amacıyla hafta sonu Ilgaz, Kurşunlu, Atkaracalar, Çerkeş, Orta, Şabanözü ve Eldivan ilçelerini ziyaret etti. Bu ziyaretler sırasında Başkanlık Divanı üyelerini tanıtan İl Başkanı Ali Acıbunar, kendilerini milli takıma benzeterek, herkesin ve her kesimin desteğini beklediklerini kaydetti. Başkan Acıbunar sözlerini şöyle sürdürdü:

HEPİMİZ MİLLİ TAKIMIN OYUNCULARIYIZ
"Hepimiz, şu ya da bu takımın değil, milli takımın oyuncularıyız. Bu nedenle el ve gönül birliği içinde MHP’yi yukarılara taşımak istiyoruz. Hızlı ve etkin bir çalışma temposu bizleri bekliyor. Bu itibarla teşkilatlarımızı ziyaret etmek, bizden beklenti ve taleplerini dinlemek, ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek gayesiyle yola çıktık. Varsa ihtiyaç ve sorunların giderilmesi için gerekli çalışmaları bir an önce gerçekleştirmek arzusundayız. Allah hepimizin yardımcısı olsun.”

AHMET KURT DA EŞLİK ETTİ
Teşkilatların ihtiyaç ve sorunları hakkında ilçe başkanları ve yöneticilerinden bilgi alan il yönetimine Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kurt da eşlik etti. Yeni yönetimin ilk gezisinde "Bir ve beraber olduklarını" ifade etmenin bir vesilesi olarak gezilere katılma kararı aldıklarını açıklayan Kurt, "Hepimiz, hepimizi tanıyoruz. Bu büyük camiada görev almanın coşku ve heyecanına ortak olmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için buradayım. Amacımız ortak. Gönüllerimizin de bu amaç için çarptığını biliyorum" dedi.

Çavundur Belediye Başkanı Bayram Yukarıdere’yi de ziyaret eden yönetim, Belediye Başkanının belde teşkilatı kurulması yönündeki teklifini en kısa sürede değerlendireceklerini ifade etti. Daha sonra Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan’ı ziyaret eden ekip, akşam saatlerinde Çankırı'ya döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler