Adalet Bakanı Tunç'un Çankırı'da STK'lar ile buluşması fiyasko!

Adalet Bakanı Tunç'un Çankırı'da STK'lar ile buluşması fiyasko!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un Çankırı ziyaretinde gerçekleştirilen 'Sivil Toplum Kuruluşları buluşması' tam anlamıyla bir fiyasko ile sonuçlandı. Toplantıya Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ile çok sayıda STK katılmadı.

ADALET Bakanı Yılmaz Tunç'un AK Parti Genel Merkezi tarafından organize edilen 'Şehir Buluşmaları' başlığı altında dünkü Çankırı ziyareti programı çerçevesinde "Sivil Toplum Kuruluşlarıyla biraraya gelme" organizasyonu AK Parti açısından tam anlamıyla bir 'fiyasko'ya dönüştü.

Toplantı ile ilgili paylaşılan fotoğraflara bakıldığında; Esnaf Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ömer Çendek görülürken, Ziraat Odası adına Genel Sekreter, Esnaf Kefalet Kooperatifi adına bir temsilci yeralırken, başta Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere Ticaret Borsası'ndan da kimsecikler yoktu!

TOPLANTIDA AK PARTİLİLER AĞIRLIKTAYDI

Toplantıya katılan 'sözde' (!) STK temsilcilerinin Bakan Tunç'a; "Cezaevi nereye yapılacak?", "Çevre Yolu ne zaman bitecek?", "TOKİ konutlarının akıbeti nedir?" ve "Emekli maaşları ne olacak?" şeklinde sorular soruldu ve Bakan da bu sorularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

ORTA YARIAÇIK CEZAEVİ EKİM AYI İÇERİSİNDE HİZMETE GİRECEK

Edinilen bilgiye göre Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un STK temsilci ve yöneticileriyle biraraya geldiği toplantıda kayda değer tek olay; Yapımı yıllardır süren ve 80 ila 100 kişinin istihdam edileceği 500 kişilik kapasiteli Orta Yarıaçık Cezaevi'nin Ekim ayı içerisinde hizmete gireceği müjdesini vermesi oldu.

adalet-bakani-cankiri-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler