Adana'da kuyumcuları vurup 1 kilo altınla kaçtı!

Adana'da kuyumcuları vurup 1 kilo altınla kaçtı!

Adana'nın Seyhan ilçesinde kuyumcuda çalışan 2 kişiyi tabancayla yaralayan 2 zanlı, yaklaşık 1 kilogram altını alarak kaçtı.

ADANA'da tabanca ile iş yerine giren maskeli 2 şüpheli, Kuyumcu İbrahim Kasır (26) ile Abdurrahman Kılle'yi (23) bacaklarından vurarak yaraladı. Şüpheliler, tezgah ve vitrindeki yaklaşık 1 kilo altını alıp, kaçtı.

Olay, bugün sabah saat 09:00 sıralarında Seyhan ilçesi Mirzaçelebi Mahallesi'nde meydana geldi. Yüzleri maskeli 2 kişi, caddeye motosikletle gelip, Suriyeli kuyumcu İbrahim Kasır'ın iş yerine girdi.

Tabancayla içerdekileri tehdit eden şüpheliler, tezgahtaki altınları istedi. Daha sonra şüphelilerden biri, tabancayla Kasır ile Abdurrahman Kılle'yi bacaklarından vurdu.

ALTINLARI ÇANTAYA DOLDURUP KAÇTI

Tezgah ve vitrindeki yaklaşık 1 kilo altını çantaya dolduran şüpheliler kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İlk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulansla hastaneye götürüldü. Tedaviye alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Polis ekipleri, iş yeri ve bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyip, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.