Adana'da silahla vurulmuş 2 kadın cesedi

Adana'da silahla vurulmuş 2 kadın cesedi

Adana'da, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolu batı çıkışı yakınlarında tabancayla öldürülmüş halde bulunan iki kadının cesedinin, anne ile kızına ait olduğu belirlendi.

Olay, saat 06.30 sıralarında Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu batı çıkışı yakınlarında meydana geldi. Mersin’den Hatay’a giden kamyon sürücüsü Selam Savun, Adana’da gişeleri geçtikten sonra yolda kenarında hareketsiz yatan iki kadın gördü. Kadınların kanlar içinde yattığını gören kamyon şoförü, 155′i arayarak durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, kadınlarından birinin başından diğerinin ise göğsünden ve bacağından tabancayla vurularak öldürüldüğünü belirledi.

Yapılan incelemede kadınların üzerinden kimlik çıkmadı. İki kadının cenazesi, yapılan incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Üzerlerinden kimlik çıkmayan kadınların kimliklerini belirlemek için parmak izlerini alan polis, yanlarında bulunan cep telefonlarını incelemeye aldı. Cinayet şüphelilerini tespit etmek çalışma başlatan polis, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor. 

adana-oldurulen2kadin-resim-03.jpg

ÖLDÜRÜLENLER ANNE VE KIZI
2 kadın cesedinin anne ve kızına ait olduğu ortaya çıktı.

Cinayet Bürosu ekiplerinin yaptığı araştırmada cesetlerin Semire B. ile evli kızı Ayşe I.'ya ait olduğu belirlendi. Adana Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopside ise annenin sol göğsünde 2, yanak ve başında 2 ve bir de bacağında olmak üzere 5 kurşun bulunduğu, kızının ise göğüs ve kafasında 3 kurşun saptandı. Annenin Adana’nın merkez Çukurova ilçesinde lüks bir plazada, kızının ise Mersin’in Tarsus İlçesi’nde oturduğu anlaşıldı

ÇANTASINDA 2 BİN TL PARA ÇIKTI
Annenin çantasında 2 bin lira ile Mersin’in Erdemli ve Tarsus ilçelerinde yapılmış alışveriş ve yemek fişleri bulundu. Cinayet Bürosu ekipleri fişlerin kesildiği market ve işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemek üzere harekete geçti. Ayrıca cep telefonlarıyla son 24 saat içerisinde yapılan görüşmelerin dökümü de inceleniyor.

KARTVİZİTTEN KİMLİKLERİNE ULAŞILDI
Bu arada cinayetin sır perdesi de aralanmaya başladı. İki kadının üzerinden kimlik çıkmayınca polis ölen kadınların parmak izini aldı. Bu arada savcılık izniyle polis, kadınların üzerinde ve çantalarında arama yaptı. Yapılan aramada kadınlardan yaşlı olanın çantasından bir oto kiralama şirketine ait kartvizit çıktı. Oto kiralama şirketine giden polis, şirketin ortaklarından A.K'ye cesetleri gösterdi. A.K. cesetlerin iş ortağı Hüseyin B.'nin ayrıldığı eşi Semire B. (47) ile kızı Ayşe I.'ya (23) ait olduğunu söyledi. A.K, iş ortağının da 2 gündür oğlu Abdullah B. ile kayıp olduğunu söyledi.

İŞADAMI EŞİNDEN 4 YIL ÖNCE BOŞANMIŞ
Polis bunun üzerine cinayeti çözmek için baba ve oğulun üzerine yoğunlaştı. Yapılan araştırmada Hüseyin B.'nin 4 yıl önce Semire B. ile boşandığını, kızı ile eşine de Mersin'in Erdemli ilçesinde bir ev alarak buraya yerleştirdiğini tespit etti. Ayrıca Hüseyin B.'nin Adana'da akaryakıt istasyonu olduğu, bir oto kiralama şirketine de ortak olduğu ve boşandığı eşi ile kızına da baktığını belirlendi.

Polis aileyle ilgili araştırmayı derinleştirdiğinde Ayşe I.'nın annesiyle birlikte yaşarken Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşayan Metin I. ile 2 yıl önce evlendiğini ancak kocanın genç kadına fuhuş yaptırdığını öğrendi. Polis bu durumu baba ve oğulun öğrendiğini, bu nedenle bu durumdan Semire B. ve Metin I.'yı sorumlu tutup onları öldürmeye karar verdiğini belirleyerek harekete geçtiğini tespit etti. 

Bu arada Metin I.'nın ise Sivas'a kaçarak hayatını kurtardığı, ancak baba ve oğlunun Metin I.'yı her yerde aradığı iddia edildi. Polis şimdi her yerde işadamı baba ve oğlunu bulmak için çalışma başlattı. 

Baba ve oğulun kaçabileceği yerlere şok baskınlar düzenleniyor. Anne ve kızının cenazeleri ise Adli Tıp Kurumu morgunda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler