Adana’da trafik magandası dehşet saçtı! 2 ölü, 3 yaralı

Adana’da trafik magandası dehşet saçtı! 2 ölü, 3 yaralı

Adana'da işlek bir caddede yarış yaptığı öne sürülen lüks otomobil sürücüsü, önce yolun karşısına geçmeye çalışan bir gence çarptı, ardından da iki otomobile çarparak, olay yerinden kaçtı.

Kaza, gece yarısı merkez Çukurova ilçesi Belediyeevleri Mahallesi Türkmenbaşı Caddesi´nde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 01 ASL 75 plakalı lüks otomobil, iddiaya göre başka bir araçla yarıştığı sırada yolun karşısına geçmek isteyen bir gence çarptı, Ardından kontrolden çıkan araç, 48 M 0606 ve 06 HNP 95 plakalı otomobillere çarptı. Lüks otomobilin sürücüsü kazanın hemen ardından aracı terk edip, olay yerinden kaçtı.

KAZA SONRASI CAN PAZARI
Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi ile ambulans sevk edildi. Hurdaya dönen otomobillerde sıkışanlar itfaiye erlerince çıkartıldı. Yaralanan 4 kişi, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde durumu ağır olan Sena Nur A. hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Hastanedeki yaralıların tedavisi devam ederken, kaçan otomobil sürücüsünü yakalamak için çalışma başlatıldı.

LÜKS OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ OLAY YERİNDE ÖLDÜ
01 ASL 74 plakalı otomobilin çarptığı genç ise olay yerinde hayatını kaybetti. Ölen gencin üzerinden kimlik çıkmadı. Ölen kişilerin cenazeleri Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

adana-kaza-2-olu-resim-01.jpg
Polis kaçan sürücüyü yakalama çalışması başlattı. Kazayla ilgili soruşturmaya devam ediyor. 
adana-kaza-resim-01-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler