Adanada vahşet: 4 ölü

Adana'da vahşet: 4 ölü

Adana'da aynı aileden 4 kişi evlerinde silahla öldürülmüş halde bulundu

Olay, Adana'da Merkez Yüreğir ilçesine bağlı Ulubatlı Hasan Mahallesi 3005 Sokak'ta 6 no'lu evde meydana geldi.

Sabah saat 06.00'da fark edilen tüyler ürperten cinayette anne Behiye Kesik, çocukları Hülya Kesik, Fatma Taşkıran ve Fatma Taşkıran'ın kocası Ferdi Taşkıran aynı evde ölü olarak bulundu.

Ferdi Taşkıran ile Fatma Taşkıran'ın bir süre önce evlendikleri ve İstanbul'da yaşadıkları öğrenilirken, bu evlilik sebebiyle Adana'da yaşayan aileleri arasında dargınlık bulunduğu ve barışmak için Adana'ya geldikleri edinilen bilgiler arasında.

Cinayet sırasında evde Behiye Kesik'in oğlu Halit Kılıç'ın da bulunduğu ve olay sonrası kayıplara karıştığı iddia edilirken, polis arama çalışması başlattı. Tüyler ürperten cinayet çok yönlü olarak soruşturuluyor.

SORUŞTURMA SONUCU ORTAYA ÇIKAN GERÇEKLER
İstanbul’da yaşayan Ferdi Taşkıran, şu an 5 aylık olan çocuklarına hamile kalan eşi Fatma Taşkıran’a yardım etmesi için, 15 yaşındaki baldızı Hülya Kılıç’ı evlerine çağırdı. Hülya Kılıç, bu amaçla, doğumdan birkaç ay önce İstanbul’a gitti. Ancak iddiaya göre, Ferdi Taşkıran ile baldızı arasında yakınlaşma oldu. İlişkiye de giren Ferdi Taşkıran ile Hülya Kılıç, bunu yakınlarından gizledi. Doğumun ardından Hülya Kılıç, yaklaşık 2 hafta önce ablası ve eniştesiyle Adana’ya döndü. Ancak Ferdi Taşkıran ve Hülya Kılıç, 10 gün önce birlikte ortadan kaybolunca, aralarındaki bu ilişki ortaya çıktı.

Şanlıurfalı aile damatları, Ferdi Taşkıran’ın bu yaptığına öfkelendi. Aynı evde yaşayan Halil Kılıç da, eniştesine kin besledi.

Polis gitti, katil geldi
Her yerde aranan enişteyle baldıza telefonla ulaşan yakınları, ailenin barışmak istediğini belirtti. Bunun üzerine Taşkıran, telefonla İstanbul’daki babası Zafer Taşkıran’ı da arayıp, kayınvalidesine gidip konuşacağını söyledi. Ancak Zafer Taşkıran, polisi arayarak, “Oğlumun hayatından endişe ediyorum” dedi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü de hemen Adana Emniyet Müdürlüğü’ne durumu bildirdi.

Kayınvalide Behiye Kesik’in Ulubatlı Hasan Mahallesi 3005 sokaktaki evine önceki gece saat 24.00’te gelen polis, olağandışı bir durumla karşılaşmayınca ayrıldı.
Polislerin gitmesinden kısa bir süre sonra, Ferdi Taşkıran ve Hülya Kılıç eve geldi. Hemen arkalarından da kayınbirader Halil Kılıç, katliamın gerçekleştiği eve girdi. Gergin bir ortamda yapılan tartışma kavgaya dönüştü ve Halil Kılıç, ruhsatsız tabancasıyla eniştesi, her iki kız kardeşi ve annesini öldürdükten sonra kaçtı. Peş peşe yankılanan silah sesine rağmen, polise ihbarda bulunulmadığı için, katliam, dün sabah saat 06.00 sıralarında, öldürülen Ferdi Taşkıran’ın İstanbul’daki kardeşi Emrah Taşkıran’ın, “Abimden haber alamıyorum” diyerek polisi aramasıyla ortaya çıktı.

4 ceset, 10 boş kovan
İhbar üzerine Eve giden polis, salonda 4 kişinin cesediyle karşılaştı, Taşkıran çiftinin 5 aylık kızları Zeynep Aysel’i beşikte ağlarken buldu. Polis evde 9 mm. çapında 10 boş kovan saydı. Hastanede sağlık kontrolünden Zeynep Aysel bebek, Çocuk Şubesi’ne teslim edildi. Şanlıurfa veya İstanbul’a kaçma ihtimali olan şüpheli Halil Kılıç’e arayan polis, soruşturmayı sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler