Ağva nehir kenarı oteli Ağva nehir evi

Ağva nehir kenarı oteli Ağva nehir evi

Ağva nehir otelleri, misafirlerin nehir ya da dağ manzaralı odalarda kalabilecekleri şık bir şekilde dizayn edilmiş odaları bulunur.

Keyifli bir dinlenme ortamı sağlayan butik otel Ağva Nehir Evi, İstanbul’dan uzakta huzurlu bir tatil isteyenler için oldukça iyi bir konaklama fırsatı sağlıyor. Misafirlerini evlerinde gibi hissettiren tesisleri ve güler yüzlü çalışanları ile ödüle layık görülen bu tesis, Ağva’da Göksu Nehri kıyısında bulunmaktadır.

Ağva nehir otelleri, misafirlerin nehir ya da dağ manzaralı odalarda kalabilecekleri şık bir şekilde dizayn edilmiş odaları bulunur. Otel 9 oda, hizmet ve yemyeşil bir bahçeye sahiptir. Doğayla baş başa kalmak ve romantik bir kaçamakta bulunmak isteyenler, güne kuş sesleri ile başlar, enfes bir kahvaltının tadını çıkarabilir, bahçede bulunan hamakta zamanlarını geçirebilirler.

KALİTELİ TATİLİN ADRESİ AĞVA 

Butik otel Ağva Nehir Evi, Ağva Göksu Nehri kıyısında bulunan 9 farklı odası bulunan bir oteldir. Ana binada yer alan 8 odanın yanında nehir manzaralı dubleks bungalov evler bulunur. Şömineli ya da jakuzili oda seçenekleri sağlayan Ağva Nehir Evi butik otelde huzur bir tatil yaşayabilirsiniz. Tüm odalarda LCD TV, minibar, saç kurutma makinesi, klima, merkezi ısıtma ve banyo bulunuyor. Sabahları hava durumuna göre nehir kenarındaki iskelede ya da kapalı yemek salonunda enfes bir kahvaltı sunuluyor.

AĞVA'DA BUTİK OTELLER 

Tatil tercihini butik otellerden yana kullananlar, Ağva’da bu açıdan şanslı olabilirsiniz. Nehrin kenarında birçok butik otel bulunmaktadır. Zamanla değişen tatil anlayışı, bize farklı tatil planları yaptırmaktadır. Butik otellerde bunlardan biridir. Mekânın ruhunu önemseyenlere, kendisini müşteri gibi değil otelin bir parçası olarak görenlere butik otellerimiz tavsiye edilmektedir. Ağva’da da butik oteller, Ağva butik otel seçeneklerini kolayca bulabilirsiniz. Yılın her ayında istediğiniz şekilde gelerek kalabileceğiniz bu otelde olağanüstü bir manzara sizi bekliyor. Butik oteller çok mütevazidir, size kendisini ev gibi hissettirmektedir. Sizde sıcak bir ortamda tatilinizi yapmak isterseniz, Ağva Nehir Evi tam size göre olabilir. Zaman kaybetmeden görmelisiniz.

AĞVA NEHİR KENARI OTELLERİN SUNDUĞU HİZMETLER 

Lobide ve misafir odalarında ücretsiz olarak Wi-Fi bulunmaktadır. Günü bir hamakta veya bahçede sallanarak geçirebilir veya nehir bisikleti ile nehre doğru iniş yapabilirsiniz. Araba ile gelen misafirler ücretsiz otoparkı kullanabilir. Butik otel Ağva Nehir Evi’nde kalacağınız zamana kadar gününüzü kuş sesleri ile açacak aynı zamanda nehrin kenarında eşsiz manzara ile kahvaltınızı yapacaksınız.

Ağva otelleri arasında Ağva Nehir Evi Butik Otel, harika deniz manzarası olan Kilimli Koyu’na 3 km mesafede bulunur.

Ağva’ya geldiğiniz ilk uğrayacağınız mekânlardan biri Kilimli Koyu olacak. Alternatif olarak Nehir Evi Butik Otel, Ağva Plajı’na 900 m mesafede yer almaktadır. Yaz mevsimini de Ağva Plajı’na araba ile ya da yürüyerek varabilirsiniz. Ağva, Göksü Nehri dışında Yeşilçay Nehri’ne de sahiptir. Yeşilçay Nehri kıyısında bulunan Aşıklar Yolu’nda romantik doğa yürüyüşü gerçekleştirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler