Ahmet Kurt: Maksatlarını aşanları üzülerek izlemekteyiz

Ahmet Kurt: Maksatlarını aşanları üzülerek izlemekteyiz

MHP Çankırı İl Başkanı Ahmet Kurt, AKP İl Başkanı Abdulkadir Çelik'in sayfalarımızda yer alan açıklamasına kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Maksatlarını aşanları üzülerek izlemekteyiz" dedi.

MHP Çankırı İl Başkanı Ahmet Kurt'un açıklaması şöyle:

"Milliyetçi Hareket Partisi, şanlı geçmişinde olduğu gibi bu günde milletimizden aldığı ilhamla ahlaklı ve ilkeli siyasetini icra etmektedir. Bundan sonra da edecektir. 

Türkiye Cumhuriyeti Siyasi Tarihinde de görüleceği üzere Milliyetçi Hareket Partisi doğru ve vatandaş menfaatine yapılan her hizmeti takdir ve tebrik eden, topluma faydalı her icraatın yanında olabilen sağduyulu ve siyasi nezakete sahip siyasi bir harekettir. 

Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak biz, 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin iradeleri ile meydana getirdikleri Cumhur İttifakı'nın şehrimizdeki paydaşlarından birisi olarak; kullandıkları sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla 'farkındalık oluşturmak' amacıyla teşkilatları ile yapılan bir etkinliği kendi dönem belediye hizmetlerine atıfta bulunmak suretiyle gündemlerinin dışına çıkarak maksatlarını aşanları üzülerek izlemekteyiz. 

Benzeri fiillerin geneli ile ilgili olarak kıymetli Genel Başkanımızın; 'Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da, tahrik ve tuzaklara karşı dikkat ederek, partimizle birlikte Cumhur İttifakı'nın yükselişini engellemeye yönelik propagandalara aldırmadan inandığımız yolda, kutlu ülkülerimiz uğruna mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi, milletimiz ne diyorsa, neyi istiyorsa, neyi bekliyorsa, ahlaklı ve ilkeli siyasetini o yönde icra edecektir' sözlerini tekrarlamak isteriz.
Kaldı ki hemşerilerimiz her şeyin en iyisini, nelerin yapılıp yapılmadığını bilmektedir. O feraset ve hafızaya sahiptirler. Birlikte kader birliği yaptığımız bu şehirde; kimseyi ayırmadan kucaklayarak tüm fertlerimizle birlikte hareket edebilmemiz, Çankırı’mız ve ülkemiz için tek yürek olabilmemizin gerekliliğine inanmaktayız.

Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı İl Başkanlığı olarak tarafımızca yapılan tüm siyasi açıklamalar, paylaşımlar parti politikamız ve ittifak ruhuna uygun bir şuur ve sorumluluk çerçevesinde yapılmaktadır. Aynı hassasiyet ve bilinci bütün siyasi muhataplarımızdan da beklemenin hakkımız olduğu kanaatindeyiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler