AK Parti adayı Hüseyin Filiz, ulusal basının gündeminde

AK Parti adayı Hüseyin Filiz, ulusal basının gündeminde

TRT Haber'e konuşan AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı iş insanı Hüseyin Filiz, Çankırı projelerini anlatırken "Yeni bir Anadolu inşa etmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz, Çankırı için duyurduğu projelerle ulusal basının gündemine oturdu.

Çankırı'yı "modern şehirler" arasına sokacak ve Çankırı’yı gelecek nesillere hazır bir hale getirecek projeleri olduğunu vurgulayan Filiz, "Yeni bir Anadolu inşa etmeye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN FİLİZ'DEN '10 BİN KONUT' VURGUSU

Çankırı’daki konut sorununa yaptığı "10 bin konut" vurgusu ile ulusal basının dikkatini çeken Filiz, "100 çarpıcı projemizde; ana akslar kentsel dönüşüm üzerine kurulu ve bunu görev süremiz içinde tamamlayacağız. Yerinde dönüşüm alanlarımız ile elimizdeki arsaları değerlendirerek üreteceğimiz konutlarımızda halkımız huzur içinde yaşayacak. Şehir merkezi kentsel dönüşüm projesi, Kırkevler Sosyal Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi - Yeniköy Kentsel Dönüşüm Projesi - Büyük Cami Üzeri TOKİ 3 ve 4'üncü etaplar kentsel dönüşüm projesi ile her bütçeye uygun depreme dayanıklı konutlar inşa edeceğiz." açıklamasında bulundu.

Gelecek nesiller için çalışacağız

1 Nisan sabahı hiç beklemeden çalışmalara başlayacağını belirten AK Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Filiz’in Çankırı’yı gelecek nesillere hazır bir hale getirecek bazı projeleri şöyle: Spor vadisi ve sporcu fabrikası, Her mahalleye spor okulu ve semt sahası, Sokak hayvanları için rehabilitasyon merkezi, Belediye sebze meyve ve balık hali, Çankırı›yı turizmde öne çıkan şehirler arasına sokacağız, Çankırı’nın kadın genç girişimcilerine destek, Çankırı›nın her mahallesine kreş, Trafik problemine kesin çözüm, Ulu Çınarlar - Aile Yaşam Merkezi, Çankırı›ya Yakışır Kent Meydanı Projesi, Şehir Stadı projesi, Amatör sporlar altyapı tesisleri, Otomobil ve traktör galericiler sitesi, Kültürpark ve Kültür Merkezi Projesi, Çankırılı gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz, Tarım ve hayvancılığa tam destek, Sanayide üretimin önünü açacağız, Mobil İtfaiye Projesi, Taziye Hizmeti Projesi, Yeni Yerleşim Alanı Ucuz Arsa Üretimi Projesi, Hıdırlık Seyir ve Radyo TV Verici Kulesi Projesi, Esentepe Mahallesi Okul Projesi, Kent Kimliği Projesi, Bilim Merkezi Projesi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
52 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler