AK Parti Çankırı adaylarıyla gövde gösterisi yaptı!

AK Parti Çankırı adaylarıyla gövde gösterisi yaptı!

AK Parti Çankırı ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasından sonra bugün Hasan Fehmi Gökşen Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 'aday tanıtım' toplantısı partililerin yoğun katılımı ile gerçeleşti.

AK Parti Çankırı'da bugün 'aday tanıtım' toplantısını Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'nda gerçekleştirdi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili M. Emin Akbaşoğlu olmak üzere İl Başkanı Koray Erdoğan, Merkez Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz ile birlikte ilçe belediye başkan adayları ile partililerin katıldığı toplantı bir hayli görkemli geçti.

Salonu dolduran partililere hitabeden İl Başkanı Koray Erdoğan "Bugün itibari ile son 50 güne girmiş bulunmaktayız. Hizmetin bize nasip olması için; İnançlı ve kararlı duruşumuz ile birlikte ana kademe teşkilatlarımız sıkmadık el, derdine ortak olmayacağı ev bırakmayacak" dedi.

koray-erdogan-ak-parti-cankiri-resim-02.jpg

İl Başkanı Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Semalarında Çankırı Fatihi Emir Karatekin Hazretleri ve onun kutlu dava arkadaşlarının ruhaniyetinin dolaştığı kadim şehrin güzel insanları; Bugün burada; millet ve memleket sevdalarının oluşturduğu bir coşku var. Bir heyecan var. Bugün burada; bir toy, bir düğün var. Bugün burada; kardeşlik var, samimiyet var, gayret var.

Bugün burada; Emir Karatekin Hazretlerinin, Cemalettin Ferruh’un, Ve Astarlı zade Hilmi Efendi’nin şehri olan Çankırı’yı derin tarihi ve mirası ile gelecek nesillere taşıyacak olan gerçek belediyecilik ile güvenli şehirleri inşa edecek AK kadrolarımız var.

Liderimizin, Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi 'İnanç ve ahlak ile önce gönülleri ihya, sonra şehirleri imar edecek olan, yollar ve köprüler yapmadan önce gönüller yapacak adaylarımız ile yola çıkıyoruz.'

Kıymetli belediye başkanlarım; Bizim hizmet anlayışımızın merkezinde yalnızca ve yalnızca insanlığa hizmet var. Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir şehir bırakma arzusu var. Bugün itibari ile toplumumuzun bütün kesimlerini kucaklamanızı, kimseyi ötekileştirmemenizi, mahalle mahalle, ev ev, dükkân dükkân gezerek gönüllere girmenizi, onları dinlemenizi, istişarelerde bulunmanızı, ilimizin ve ilçelerimizin, beldelerimizin hangi sorunları varsa vatandaşın sorunlarına kulak vermenizi, hiçbir insanımızın kalbini kırmadan yol yürümenizi sizden istirham ediyorum.

Kimliğine ve siyasi görüşüne bakmaksızın, katılımcı belediyecilik anlayışını benimseyerek, ben değil biz şiarı ile yönetmeniz ve tüm teşkilatlarımız, aday adaylarımız, geçmişten günümüze görev yapan tüm dava arkadaşlarımızla el ele, gönül gönüle yol yürümeniz en büyük kazancımız olacaktır.

Kıymetli yol arkadaşlarım; şehirler demek medeniyet demektir. Medeniyetimizin yükselmesi ise ancak inanç ve ahlak ile mümkündür. Bu değerlerden yoksun büyüyen şehirler madden ve manen eksiktir.

Ecdadımız şehirleri inşa etmiyor ibadet ediyordu. Bu ilke ile Çankırı’mızda ve ilçelerimizde şehirlerimize hiç durmadan hizmet edeceğiz. Bugün itibari ile son 50 güne girmiş bulunmaktayız. Hizmetin bize nasip olması için; İnançlı ve kararlı duruşumuz ile birlikte ana kademe teşkilatlarımız sıkmadık el sofrasına misafir olmadık ev bırakmayacak.

Geleceğimizin teminatı ve teşkilatlarımızın göz bebeği gençlik kollarımız ise sahada ulaşılmadık genç bırakmayacak. Gururumuz kadın kollarımız çalmadık kapı, hanesine misafir olmadık ev bırakmayacaklar. Kuruluşundan bugüne görev yapmış ve yapmakta olan tüm teşkilatlarımız ile bir olacağız! İri olacağız! Diri olacağız!

Allah'ın izni ile 31 Mart akşamında Çankırı'yı gerçek belediyecilik ile buluşturacağız."

bayar-soysal-akp-cankiri-resim-02.jpg

BAYAR SOYSAL SALONDAYKEN, BAYRAM YAVUZ ONAY SALONDA YOKTU!

Salonda gözler yeniden aday gösterilmeyen Kızılırmak Belediye Başkanı Bayar Soysal ile Orta Belediye Başkanı Bayram Yavuz Onay'ı aradı. Soysal ön sırada yerini alırken Başkan Onay'ın salonda olmadığı görüldü.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin telefonla ulaştığı Bayram Yavuz Onay "Rahatsızlığım nedeniyle toplantıya katılamadım" derken hayli üzgün olduğu görüldü.

Ayrıntılar geliyor...

cankiri-akp-adaylari-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
96 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler