AK Parti Çankırı İl Başkanı Erdoğan: Ilgaz’ımıza Devlet Hastanesi hayırlı olsun

AK Parti Çankırı İl Başkanı Erdoğan: Ilgaz’ımıza Devlet Hastanesi hayırlı olsun

AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan Ilgaz ilçesine yeni yapılacak modern donanımlı Devlet Hastanesinin müjdesini verdi.

BUGÜN bölge halkına hizmet veren Ilgaz Devlet Hastanesi'nin kullanmakta olduğu mevcut binalar için 2020 yılında yapılan deprem tahkikleri gerçekleştirildi. Yapılan incelemeler neticesinde bu yapıların performanslarının depreme karşı yetersiz olduğu belirlenerek ilçeye kazandırılacak Yeni Devlet Hastanesi için çalışmalar başladı.

AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan, Ilgaz ilçesinde yapılması planlanan yeni Devlet Hastanesi'nin 2024 yatırım programları içine alındığını duyurdu.

Sosyal medya hesabı üzerinden Ilgaz yeni Devlet Hastanesi müjdesini veren Erdoğan, paylaşımında, "Güzel Ilgaz’ımıza Devlet Hastanesi hayırlı olsun. 25 oda 50 yatak kapasiteli 7.500 m2 kapalı alana sahip Çankırı Ilgaz Devlet Hastanesi 2024 yılı yatırım programına alınmış olup, proje bedeli 280 milyon TL olarak belirlenmiştir. Tesis kapsamında diyaliz gibi nitelikli yatakların bulunduğu yatırımımızda halkımıza kaliteli ve konforlu sağlık hizmeti sunmak üzere depreme dayanıklı sağlık tesis binası inşa edilecek" ifadelerinde bulundu.

Ilgaz ilçesine yeni hastanenin kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen başta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başta olmak üzere Çankırı milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili M. Emin Akbaşoğlu’na da teşekkür eden Erdoğan, "Çankırı’mıza ve de Ilgaz'ımıza hayırlı olsun" dedi.

25-odali-50-yatakli-ilgaz-devlet-hastanesi-uc-boyutlu-sozcu18-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
60 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler