AK Parti Çankırı İl Başkanlığı 'seçim startı'nı verdi

AK Parti Çankırı İl Başkanlığı 'seçim startı'nı verdi

AK Parti Çankırı İl Başkanlığı, milletvekili adayları M. Emin Akbaşoğlu ve Salim Çivitcioğlu ile birlikte dün akşam Koç Otel'de düzenlenen geniş katılımlı 'iftar programı' ile seçim startını verdi.

AK Parti Çankırı İl Başkanlığı dün akşam Koç Otel'de düzenlenen 'iftar programı' ile 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri için 'start'ı verdi. İftar programına başta milletvekili adayları M. Emin Akbaşoğlu ve Salim Çivitcioğlu olmak üzere, İl Genel Meclis üyeleri, milletvekili aday adayları, ilçe teşkilatları, ilçe-belde belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Tüm Teşkilatlarımızla İl Başkanlığımızca düzenlenen iftar soframızda bir araya geldik. Çankırı AK Parti ailesi olarak teşkilatımız ve Milletvekili adaylarımızla birlikte tek yumruk olarak 14 Mayıs seçimlerine hazırız. Türkiye Yüzyılı İçin Yarın Değil Hemen Şimdi..." dedi.

İRFAN DİNÇ SKM BAŞKANI OLMUŞ!

'Seçim startı'nın verildiği iftar programı ile ilgili yapılan paylaşımlardan en ilginci AK Parti Çankırı milletvekili adayları ile birlikte 3 dönem belediye başkanlığı yapan İrfan Dinç'in aynı karede yeralmasıydı.

akp-cankiri-skm-baskani-irfan-dinc-resim-04.jpg

Edinilen bilgilere göre AK Parti Çankırı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin başına, 2018 yılı genel seçimlerine giderken 3'üncü dönem belediye başkanlığından istifa ederek milletvekili aday adayı olan ancak listelere giremeyen ve 1 yıl sonra yapılan belediye seçimlerinde de AK Parti adayı yerine perde arkasından MHP adayının kazanması için ter akıtan İrfan Dinç'in görevlendirilmesi hem şaşkınlık hem de tepki yarattı.

ak-parti-cankiri-resim-04.jpg

akp-koc-otel-cankiri-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler