AK Parti Çankırı'da 7 ilçe başkanı görevden alındı

AK Parti Çankırı'da 7 ilçe başkanı görevden alındı

Edinilen son dakika bilgisine göre AK Parti Çankırı'da Ilgaz, Şabanözü ve Yapraklı ilçe teşkilatları dışındaki tüm ilçelerin ilçe başkanları görevden alındı.

AK Parti Çankırı İl Başkanlığı koltuğuna atama ile oturan Koray Erdoğan, ayağının tozuyla Ilgaz, Şabanözü ve Yapraklı ilçe başkanları dışındaki 7 ilçe başkanını görevden aldı.

Görevden alınan ilçeler; Eldivan, Kızılırmak, Orta, Kurşunlu, Korgun, Atkaracalar ve Bayramören ilçe başkanları. Bilindiği gibi Çerkeş İlçe Başkanı geride bıraktığımız aylarda görevinden istifa etmişti.

GENEL MERKEZ, YENİ İL YÖNETİM LİSTESİNİ ONAYLADI

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre, İl Başkanı Koray Erdoğan tarafından hazırlanan Çankırı İl Yönetim Kurulu (asil) listesi iki kez değişikliğe uğradıktan sonra dün gece onaylandı. Yeni İl Yönetim Kurulu'nun önümüzdeki saatlerde açıklanması bekleniyor.

ÇERKEŞ İLÇESİNDE 'İLÇE BAŞKANI' ATAMASI İÇİN BUGÜN TEMAYÜL YAPILIYOR

Öte yandan AK Parti Çerkeş İlçe Başkanı Salih Tarın'ın Temmuz ayında istifası ile boşalan 'koltuk' için bugün 'temayül' yapılıyor.

Edinilen bilgilere göre temayülde oylanacak isimler arasında; Adnan Kande, Mustafa Furkan Altuntaş, Mehmet Konuk ve Ramazan Göktepe'nin olduğu öğrenildi.

Kulislerde İl Başkanı Koray Erdoğan'ın Mustafa Furkan Altuntaş'ı 'ilçe başkanlığı'na atamak istediği ancak Çerkeş parti tabanının bu isme karşı olduğu konuşulmakta... Yaklaşık 50 civarında delegenin oy kullanacağı temayülden Altuntaş'ın çıkma şansının zayıf olduğu, partililerin kendi tercihlerini yaparak ikinci bir ismi ön sırada çıkartacakları gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
28 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler