AK Parti Çankırı'da bazı ilçe belediye başkan adayları netleşti!

AK Parti Çankırı'da bazı ilçe belediye başkan adayları netleşti!

Son dakika bilgisine göre AK Parti'nin Çankırı ilçe belediye başkan adaylarının açıklanması önümüzdeki pazartesi gününden sonraya bırakıldı. Sızan kulis bilgilerine göre başta Kurşunlu olmak üzere Çerkeş, Şabanözü ve Bayramören adayları netleşti.

AK Parti Çankırı ilçe belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağı konusunda kamuoyunda ve belediye başkan aday adaylarında merakla beklenen son dakika gelişmeleri yine Sözcü18 sayfalarından takip edeceksiniz.

Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki'nin AK Parti kulislerinden elde ettiği bazı bilgiler; Başta Kurşunlu, Çerkeş, Şabanözü ve Bayramören ilçelerinde belediye başkan adaylarının netleştiğini göstermekte. Bu bilgilere göre Kurşunlu'da mevcut başkan Şakir Kaymak, Çerkeş'de mevcut başkan Hasan Sopacı ve Şabanözü'nde yine mevcut başkan Faik Özcan belediye başkan adayı olarak açıklanacak. Bayramören'de ise AK Parti'nin belediye başkan adayı iş insanı Raşit Güngör olarak belirlendi.

İL BAŞKANI KORAY ERDOĞAN GENEL MERKEZ ZİYARETLERİNİ SIKLAŞTIRDI!

AK Parti'nin Çankırı ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasının önümüzdeki Pazartesi'den (29 Ocak) sonraya kalmasının arka planında yatan en önemli neden devreye Ankara ilçe belediye başkan adaylarının tespiti yönünde yapılan çalışmalar aldı.

Elde ettiğimiz kulis bilgilerine göre AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan'ın son 48 saat içerisinde Genel Merkez'e birden fazla giderek gerekli görüşmeleri yaptığı ve ilçe belediye başkan adayları listesine son şeklin verildiği yönünde.

11 İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI'NIN AÇIKLANMASINA KİLİTLENDİ

AK Parti Çankırı Teşkilatları Merkez Belediye Başkanı'nın açıklanmasından sonra 11 ilçenin belediye başkan adaylarının açıklanmasına kilitlenmiş durumda.

Parti tabanında tüm ilçelerin belediye başkan adaylarının 'kimler olacağı?' yönündeki merak tavan yapmış olsa da bu heyecanı fazlasıyla yaşayan ilçelerin başında Ilgaz geliyor.

Ilgaz'da ilk dönemi olmasına karşın beklenenin çok üzerinde hizmetler yaparak başta partilileri olmak üzere taraflı-tarafsız herkesin gönlüne girmeyi başaran Mehmed Öztürk'ün bugüne kadar ikinci kez aday olarak açıklanmamış olması heyecanı daha da tırmandırıyor.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
147 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler