Ak Parti Çankırıda sürpriz aday adayı

Ak Parti Çankırı'da sürpriz aday adayı

Ak Parti Çankırı aday adayları arasına sürpriz bir isim katıldı. Ebru Diker Yılmaz...

Gün boyu Ak Parti Çankırı İl Başkanlığında başta milletvekili Suat Kınıklıoğlu ve il eski başkanı Av. İdris Şahin'in adaylık müracaatları takip edilirken, Ankara'dan sürpriz bir isim Çankırı aday adaylığı için müracaatta bulundu: Ebru Diker Yılmaz.

Sözcü18 haber merkezinin telefonla ulaştığı Yılmaz "1994 yılından itibaren babamın kurucusu olduğu şirketler grubunda satış pazarlama, ithalat - ihracaat, insan kaynakları pozisyonlarında görev aldım. 2007 yılı itibari ile Çubuk'taki kendi tesisimizde kozmetik üretimi yapmaktayız.
Çankırı'da 25 bin m2 tamamı kendi öz sermayemizle inşaa edilmiş yatırımların sahibiyim. Aynı zamanda Çankırı'nın ilk radyosu olan Best FM radyosunun kurucusuyum. Çankırı'ya gönül vermiş birisiyim. Bu şehrin gönlümdeki yeri apayrı. Bugüne kadar yatırımlarımızı bu kentte yaptık. Bundan böyle de yapmaya devam edeceğiz." derken, Çankırı ile ilgili düşüncelerini de kısa zaman içerisinde Çankırı insanı ile paylaşacağını aktardı.

EBRU DİKER YILMAZ KİMDİR?
1975 yılı Ankara doğumlu. İlk öğretimini Çankaya İlköğretim okulunda, liseyi ise Çankaya Lisesinde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu. Evli ve 2 çocuk sahibi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler