AK Parti Çankırı'da 'temayül' ile İl Başkanı arayışı!

AK Parti Çankırı'da 'temayül' ile İl Başkanı arayışı!

AK Parti Çankırı İl Başkanı Av. Abdülkadir Çelik'in görevden alınıp yerine görevlendirilecek 'yeni isim' için yarın 'temayül' yoklaması yapılacak. Partililer sandığa 3 isim yazacaklar...

AK Parti Çankırı'da yakın zamanda mevcut İl Başkanı Av. Abdülkadir Çelik'ten boşalacak koltuğa 'oturtulacak' isim arayışının ilk hamlesi yarın yapılacak 'temayül yoklaması' ile gerçekleştirilecek.

Çankırı'dan sorumlu AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman'ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek olan 'temayül yoklaması'nda İl ve ilçe teşkilatları il kadın ve gençlik kolları yönetimleri, ilçe ve belde belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclis üyelerinin '3 isim' ile yapacakları tercihlerle ortaya çıkacak 'il başkan adayları' Genel Merkezce değerlendirilecek.

3 ADAYIN İSMİ ÖN PLANA ÇIKIYOR

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği ilk bilgilere göre AK Parti kulislerinde yarın gerçekleştirilecek 'temayül yoklaması'nda partililerin başta 14 Mayıs seçimlerinde listede olmasına karşın milletvekili seçilemeyen Salim Çivitcioğlu ile, halen Türk Kızılayı Çankırı Şube Başkanı, iş insanı Ahmet Ulusoy'un isimlerinin 'başkan adayı' olarak yazılabileceği konuşulmakta.

Üçüncü isim ise 'şimdilik' kaydıyla iş insanı Alpay Ünal...

ÇOK SAYIDA PARTİLİ DE ALPAY ÜNAL'I 'İL BAŞKANI' OLARAK GÖRMEK İSTİYOR

Başta ilçe teşkilatları olmak üzere çok sayıda partilinin son 24 saatte iş insanı Alpay Ünal'a telefonla ulaşarak kendisinin 'İl Başkanı' adayı olmasını arzu ettiklerini belirterek, "Çarşamba günü yapılacak temayülde senin ismini yazmayı düşünüyoruz" dedikleri, Ünal'ın da arayanlara yanıt olarak "Benim işim-gücüm Ankara'da! Mesaimin yoğunluğu karşısında şahsım olarak böylesi bir göreve talip olmam mümkün değil. Bununla birlikte benim kendimle ilgili çizdiğim hedef ortada. Mensubu olmaktan gurur duyduğum AK Parti'nin Çankırı'daki dağınıklığını toparlayabilecek bir ismin etrafında toplanılması tercihimdir" dediği öğrenildi.

ihbar-hatti-sozcu-18-resim-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
75 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler