AK Parti Çankırı'nın yeni il başkanı Koray Erdoğan

AK Parti Çankırı'nın yeni il başkanı Koray Erdoğan

Uzun süredir 'AKP Çankırı İl Başkanlığı koltuğunu kim dolduracak?' sorusu sıcak saatlerde belli oldu. AKP Çankırı İl Başkanlığı koltuğunun yeni sahibi Koray Erdoğan...

EDİNİLEN son dakika bilgisine göre AK Parti Çankırı İl Başkanlığı koltuğunun yeni sahibi Koray Erdoğan oldu.

Bugün AK Parti Genel Merkezi'ne davet edilen Şevket Koç, Melike Çilhan, Ahmet Ulusoy ve Koray Erdoğan dörtlüsünden İl Başkanlığı'na getirilen isim Koray Erdoğan olarak açıklandı.

koray-erdogan-resim-02.jpg
AK Parti Genel Merkezi'ne davet edilen (soldan sağa) Şevket Koç, Melike Çilhan, Koray Erdoğan ve Ahmet Ulusoy...

ÇANKIRI İLE BİRLİKTE 6 İL BAŞKANI DEĞİŞTİ

AKP Teşkilat Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından atamalarla ilgili açıklama yapıldı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla Çankırı İl Başkanlığı'na Koray Erdoğan'ın atanması ile birlikte; Adana İl Başkanlığı'na Ozan Gülaçtı, Bingöl İl Başkanlığı'na Yılmaz Seven, Bitlis İl Başkanlığı'na Kadir Köstekçi, Hakkari İl Başkanlığı'na vekaleten görev alan Zeydin Kaya, Şanlıurfa İl Başkanlığı'na vekaleten görev alan Ali İhsan Delioğlu’nun atandığı belirtildi.

Eski il başkanlarına, şimdiye kadarki çalışmaları için teşekkür edilen açıklamada, görevi yeni devralanlara başarı dileğinde bulunuldu.

KORAY ERDOĞAN KİMDİR?

Koray Erdoğan; 1988 yılında Çankırı'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Çankırı’da tamamladı. 2008‐2010 yılları arasın'da KKTC Eastern Mediterranean University’de 2 yıl İngilizce ve İnsan Kaynakları Yönetimi alanında eğitim aldı. 2011‐2016 yılların'da Ankara Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. 2015-2018 yılları arasında AK Parti Gençlik Kolları Çankırı il Başkanlığı ve 2018-2020 yılları arasında Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyeliği ve Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Çankırı Merkez'de Tarım ürünleri işletmeciliği yapmakta olan Erdoğan;İyi seviyede İngilizce bilmekte. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
107 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler