AK Parti Eldivan Belediye Meclis Üyesi Semih Aydın partisinden istifa etti

AK Parti Eldivan Belediye Meclis Üyesi Semih Aydın partisinden istifa etti

AK Parti Eldivan Belediye Meclis üyesi A. Semih Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Aydın'ın istifası ile AKP'nin Eldivan Belediye Meclisi'ndeki üye sayısı 6'dan 5'e düştü.

AK Parti Eldivan Belediye Meclis Üyesi A. Semih Aydın, akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partisinden 'istifa' ettiğini açıkladı. Aydın, istifaya giden süreçle ilgili olarak "Belediye Başkanı tarafından başlatılan gruplaşma ile şahsımı ötekileştirme çalışmaları, kardeşimin başka bir partide siyaset yapıyor olması gerekçe gösterilerek ileri boyutlara taşındı" diyerek yaşanan sıkıntıları dile getirdi.

A. Semih Aydın'ın partisinden 'istifa'sını duyurduğu paylaşım şöyle:

"Değerli Eldivanlılar;

Eldivan halkına hizmet etmek üzere çıktığım Belediye Meclis üyeliği yolunda, Belediye Başkanı tarafından başlatılan gruplaşma ile şahsımı ötekileştirme çalışmaları, kardeşimin başka bir partide siyaset yapıyor olması gerekçe gösterilerek ileri boyutlara taşındı. Ben dönemin parti yetkilileri ile dışarıya yansıtmadan kendi içimizde bu konuyu çözüp, asli görevimiz olan Eldivanlılar'a hizmet etmeye odaklandıkça, vatandaşlarımızın sorunlarını çözme irademe belediye yönetimi tarafından engel olunmaya başlandı.

Bu güne kadar partimizin çalışmalarında görmediğim yeni gelen sembolik ilçe başkanı ve yönetiminin davamızı alıp daha ileri bir noktaya taşıyamayacaklarını, çalışmalarıma destek olamayacaklarını, iktidar partisinin tüm imkanlarını ilçemize kazandırma gayretinde olan bir belediye meclis üyesi olarak, kendi seçim bölgemde vatandaşlarımıza hizmet edebileceğim tüm kanalları kapatan partimle birlikte yol yürüyemeyeceğimi üzülerek gördüm.

Belediye yönetimi tarafından usulsüz olarak yürütülen bütün işlere karşı, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada, ‘Eldivan halkı adına’ gerekli mücadeleye bağımsız Belediye Meclis Üyesi olarak devam ederek, Ak Parti üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyu ile paylaşmayı kendime bir görev bilirim.

Bu konuda detaylı açıklamayı nedenleriyle birlikte önümüzdeki günlerde basın açıklaması yaparak paylaşacağım."

A. Semih Aydın'ın istifası ile AKP'nin Eldivan Belediye Meclisi'ndeki sandalye sayısı 6'dan 5'e düştü. 9 üyeli Belediye Meclisi'nde MHP'nin 2, CHP'nin de 1 üyesi mevcut.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler