AK Parti ve MHP Çankırı'da kendi adaylarıyla 'başkanlık' yarışına girecek

AK Parti ve MHP Çankırı'da kendi adaylarıyla 'başkanlık' yarışına girecek

AK Parti ve MHP’nin içerisinde yer aldığı Cumhur İttifakı’nın işbirliği yapacağı iller açıklandı. 2024 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde AK Parti ve MHP, bazı illerde tek aday bazı illerde de kendi adayıyla yarışacak. İşte il il o bölgeler...

31 MART yerel seçimleri için AK Parti ile MHP 29 ilde ittifak yaparken Çankırı'da her iki parti kendi belediye başkan adayları ile yarışacaklar.

AKP ve MHP'NİN KENDİ ADAYLARIYLA YARIŞACAĞI İLLER

AK Parti ve MHP, Çankırı başta olmak üzere 22 ilde kendi adaylarıyla seçime dahil olacak. Bu iller Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Bayburt, Bolu, Düzce, Elazığ, Gümüşhane, Isparta, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kırıkkale, Kilis, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Tokat, Uşak ve Yozgat olarak belirlendi.

MHP'NİN AK PARTİ'Yİ DESTEKLEYECEĞİ İLLER

MHP’nin AK Parti’nin adayını destekleyeceği iller ise Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Artvin, Batman, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Burdur, Çanakkale, Çorum, Edirne, Giresun, Hakkari, Iğdır, Kırşehir, Muş, Rize, Siirt, Sinop, Şırnak, Tunceli, Yalova ve Zonguldak olarak açıklandı.

AW108458_01AK PARTİ'NİN MHP'NİN DESTEKLEYECEĞİ İLLER

AK Parti ise 5 ilde MHP’nin adayını destekleyecek. Bu iller Erzincan, Bartın, Kars, Kırklareli ve Osmaniye olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
140 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler