AK Parti Yaylakent'te 'Kadir Dede' depremi!

AK Parti Yaylakent'te 'Kadir Dede' depremi!

AK Parti'den Yaylakent Belediye Başkan aday adayı olan Ayhan Çavuş, 'belediye başkan adayı' olarak gösterilmeyince kendisini destekleyenlerle birlikte partisinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi'ne katıldı.

AK Parti'nin Çankırı'da ilçe ve belde belediye başkan adaylarını açıklamasından sonra gözle görülür en somut dalgalanma, Orta ilçesi Yaylakent beldesinde yaşandı. Yaylakent belde belediye başkanı olarak mevcut başkan Kadir Dede'nin 'belediye başkan adayı' olarak açıklanmasına tepki olarak aynı partiden 'belediye başkan aday adayı' olan Ayhan Çavuş, kendisini destekleyen partililerle birlikte AK Parti'den istifa ederek Yeniden Refah Partisi'ne katıldılar.

GENEL BAŞKAN FATİH ERBAKAN SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN PAYLAŞTI

Yaylakent beldesinde yaşanan bu siyasi olayı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan başta X hesabı olmak üzere tüm sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Genel Başkan Erbakan paylaşımında; "Yeniden Refah hızla büyümeye devam ediyor. Çankırı'nın Orta İlçesi ve Yaylakent Beldesi'nde Ak Parti üyesi 300 kişi Yeniden Refah Partimize katıldı. Yeni üyelerimizin rozetlerini Genel Başkan Yardımcımız M. Fatih Müjdeci taktı. Yeni üyelerimize hoşgeldiniz ve hayırlı olsun..." dedi.

İşte o paylaşım:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler