AK Parti'de 'aday adaylığı' müracaat süresi uzatıldı

AK Parti'de 'aday adaylığı' müracaat süresi uzatıldı

Edinilen son dakika bilgisine göre, AK Parti'de milletvekilliği aday adaylığı süreci 22 Mart tarihine kadar uzatıldı. Gerekçe olarak aday adaylarının 'temayül yoklaması' öncesinde ilçe teşkilatlarını rahat bir süreçte ziyaret etmelerine olanak tanımak.

SÖZCÜ18 Haber Merkezi'nin elde ettiği ilk bilgilere göre AK Parti'de "milletvekilliği aday adaylığı" müracaat süreci 22 Mart Çarşamba günü saat 17:00'ye kadar uzatıldı. Uzatmanın gerekçesi olarak; Mevcut takvimin uygulanması halinde ilçe sayısı fazla olan illerde aday adaylarının 'temayül öncesi' yapacakları ziyaretler için dar bir zaman aralığının yeterli olmayacağı ortaya çıktı.

Konuyla ilgili olarak AK Parti Genel Merkezi'nden gün içerisinde İl Başkanlıklarına yeni programla ilgili bilgi akışının sağlandığı öğrenildi.

AK PARTİ ÇANKIRI İL BAŞKANLIĞI'NA 3 BAŞVURU YAPILDI

Öte yandan Çankırı milletvekili aday adaylığı için şu ana kadar 3 ismin 'aday adaylığı' başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Başvuruda bulunan isimler; Eski İl Başkanlarından Celal Kaman, Ankara'da faaliyet gösteren Çankırılı Bürokratlar Derneği Başkanı Ercan Irmak ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Çankırı İl Temsilcisi Arif Mülayim olarak bildirildi.

ercan-irmak-basvuru-akp-cankiri-resim-03.jpg
Ercan Irmak, adaylık başvurusunu Ankara Çankırılılar Federasyonu Başkanı Adem Can ve kendisini destekleyen dostlarıyla birlikte gerçekleştirdi.

İl Genel Meclisi üyelerinden iş insanı Ruhi Şeker'in yarın 'aday adaylığı' müracaatında bulunacağı öğrenilirken, halen 3 olan başvuru sayısının önümüzdeki günlerde artması bekleniyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
47 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler