AK Parti'de ilk resmi aday Hüseyin Filiz

AK Parti'de ilk resmi aday Hüseyin Filiz

AK Parti Çankırı milletvekili aday adaylığı müracaatını Ankara'da gerçekleştiren iş insanı Hüseyin Filiz, ilk resmi aday adayı unvanını kazandı.

AK Parti Çankırı milletvekili aday adaylığında ilk müracaat iş insanı Hüseyin Filiz'den geldi. Filiz, adaylık müracaatını Ankara'da Genel Merkez'e yaptı.

Milletvekili aday aday müracaatlarının 15 Mart'ta sona ereceği AK Parti'de, resmi olarak ilk müracaatını gerçekleştiren iş insanı Hüseyin Filiz "Çankırılı hemşehrilerimize en yeni devlet hizmetlerini sunmak ve devamlılığını sağlamak için milletvekili aday adayı oluyorum" dedi.

Kuruluşundan bu yana AK Parti'de hizmet veren iş insanı Hüseyin Filiz, iki dönemdir Ankara İl yönetiminde görev yapmaktaydı. Son olarak Ankara Parti İçi Demokrasi ve Hakem Kurulu üyeliği görevinde bulunan Filiz, bu görevinden istifa ederek Çankırı milletvekilliği için aday adaylığı müracaatında bulundu.

İş insanı Hüseyin Filiz'in bugün öğleden sonra Çankırı Büyük Otel'de basın mensuplarıyla yemekli bir toplantıda biraraya geleceği ve aday adaylığı açıklaması ile birlikte kendisine yöneltilecek soruları cevaplandıracağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler