AK Parti'den 'suç örgütü lideri ile' fotoğraf açıklaması: Tesadüf oldu

AK Parti'den 'suç örgütü lideri ile' fotoğraf açıklaması: Tesadüf oldu

Hüseyin Eryılmaz ile fotoğrafları çıkan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Hiçbir irtibatım olmamıştır" dedi. AK Parti Milletvekili Feyzi Berdibek ise, "Tesadüfen karşılaştık" ifadelerini kullandı.

'Demir Yumruk' operasyonunda tutuklanan ve suç örgütü lideri olmakla suçlanan Hüseyin Eryılmaz'la fotoğrafları çıkan Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile AK Parti Milletvekili Feyzi Berdibek açıklama yaptı. Söz konusu fotoğrafın AK Parti içinde 'rahatsızlık yarattığı' belirtilirken Berdibek, "Tesadüfen karşılaştık" dedi. 

'HİÇBİR İRTİBATIM OLMAMIŞTIR'

Sözcü'den Mert Öz'ün aktardığına göre, Bazı AK Partili vekillerin fotoğrafları birbirine gönderdikleri öne sürüldü. Bakanlığı yüksek fiyatla dezenfektan sattığı ortaya çıkınca görevden alınan Ruhsar Pekcan'ın yerine Ticaret Bakanlığı'na atanan Mehmet Muş, Eryılmaz ile tanışmadığını, o gün Ankara'daki bir restoran açılışında yanına gelip fotoğraf çektirdiğini söyledi. Muş, "Haberde adı geçen soruşturma ve bu soruşturma kapsamında yargılananlarla hiçbir irtibatım olmamıştır. Olması da mümkün değildir. (Çamur at izi kalsın) saikiyle hareket edenler şunu bilmeli ki; çok şükür bizim başımız dik, alnımız ak” ifadelerini kullandı. 

'AYAK ÜSTÜ KONUŞTUK'

AK Parti Milletvekili Feyzi Berdibek, fotoğrafları paylaşan Barış Yarkadaş'ı arayarak, açıklamada bulundu. Berdibek, "Ben sizin de yazdığınız gibi Tavacı Recep'te yemeğe giderim genelde. Hüseyin Eryılmaz'ı da orada tanıdım. Birkaç kez görüştük. O gün de biz sayın Bakan Mehmet Muş ile yemeğe gittik. Hüseyin Eryılmaz da oraya gelmiş. Tesadüfen karşılaştık. Ayak üstü konuştuk. Sayın Bakan Mehmet Muş, Hüseyin Eryılmaz'ı tanımaz görse. Sayın Bakanın bu işe karıştırılmasına üzüldüm” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler