AK Partili adaylar Çerkeş'te moral buldu

AK Partili adaylar Çerkeş'te moral buldu

AK Parti 28. Dönem Çankırı Milletvekili adayları Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Salim Çivitcioğlu Çerkeş’te vatandaşlara seslendi.

14 Mayıs Pazar günü yapılacak genel seçimlere sayılı günler kala, AK Parti İl Başkanlığı, bugün Çerkeş'te miting düzenledi.

Bugün saat 14:00'de AK Parti Çerkeş İlçe Başkanlığı binası önünde düzenlenen Büyük Çerkeş Mitingi'ne çok sayıda vatandaş katıldı.

Mitingin açılış konuşmasını yapan AK Parti Çerkeş İlçe Başkanı Salih Tarın, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlere Çerkeş olarak hazır olduklarını ve seçim çalışmaları kapsamında son güne kadar kapı kapı dolaşacaklarını ve bu seçimin galibi olacaklarını ifade etti.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, "Çerkeş’te ne kadar güzel çalışmalar ve hizmetler olduysa hepsinde sizin imzanın mührünüz var hepinizden Allah razı olsun" diyerek vatandaşlara teşekkür etti. Sopacı sözlerini şöyle sürdürdü:

hasan-sopaci-cerkes-cankiri-resim-05.jpg

"VEKİLLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ"

"Çerkeş’e yapılan hizmetlerde başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çankırı milletvekillerimiz Sayın Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun ve Sayın Salim Çivitcioğlu’nun çok emeği var. 14 Mayıs Pazar günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Çankırı’mızda kıymetli vekillerimize yeniden sahip çıkacağız. Kıymetli vekillerimiz Çerkeş-Kızılcahamam yolunun yapılması ve IV. Murat Camii'nin yeniden aslına uygun olarak yapılmasına söz verdiler. Kendilerine şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. Tüm hemşehrilerimize yoğun ve coşkulu katılımlarından dolayı her birine ayrı ayrı gönülden teşekkür ediyorum."

ÇİVİTCİOĞLU: ÇERKEŞ SANDIKLARI PATLATMAYA HAZIR

AK Parti Çankırı Milletvekili Adayı Salim Çivitcioğlu, "Çerkeş 14 Mayıs'ta tarih yazmaya, sandıkları patlatmaya hazır. Sevginin, coşkunun, muhabbetin ilçesi Çerkeş sonsuz teşekkürler." dedi ve Çerkeşli vatandaşların her zaman AKK Parti’nin ve Recep Tayip Erdoğan’ın arkasında olduğunu gösterdiklerini vurgulayarak, Çerkeş Kızılcahamam yolunun bu dönemde yapılacağının sözünü verdi.

salim-cerkes-miting-resim-05.jpg

AK Parti Çankırı Milletvekili adayı M. Emin Akbaşoğlu, "Allah'a hamd ediyorum ki, yıllardır gözümüzün bebeği dünya lideri Recep Tayip Erdoğan'la beraber sizlere hizmet etme imkanımız oldu. Bu bizim için şereflerin en güzelidir. Cumhur İttifakı'nın karşısında duran şer ittifaklarının içerisinde, işte o Fetö de var. Fetö ile beraber PKK var. Onların arkasında onları besleyen, büyüten, destekleyen maalesef Amerika Birleşik Devletleri'nin derin devleti var. Değerli hemşerilerimiz böyle bir günde Recep Tayip Erdoğan’a sahip çıkmayacağız da ne zaman çıkacağız?” şeklinde konuştu.

Miting hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle birlikte sona erdi.

salim-cerkes-akp-miting-resim-05.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler