AK Partili Çankırılı seçmenden Akbaşoğlu'na mesaj: Adaylıktan istifa et!

AK Partili Çankırılı seçmenden Akbaşoğlu'na mesaj: Adaylıktan istifa et!

AK Parti'nin Çankırı milletvekili listesi açıklandıktan sonra parti tabanında adeta 'kazan' kaynıyor... Sözcü18 Haber Merkezi'ne gelen bir AK Partili seçmenin yorumuna sayfalarımızda yer veriyoruz.

14 MAYIS Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine giren siyasi partilerin 9 Nisan'da açıklanan 'milletvekili aday listeleri'ne yurdun dört bir yanında oluşan tepkilere Çankırı seçmeni de dahil oldu.

Başta AK Parti listesi olmak üzere İYİ Parti ve MHP listelerinin ilk sıralarında yeralan isimlere karşı Çankırı seçmeninin gösterdiği tepkiler bugüne kadar her seçim döneminde yaşanan tepkilerden çok daha farklı!

Çankırılı seçmen özellikle 9 Nisan Pazar günü saat 17:00'de İYİ Parti ve AK Parti'nin aday listeleri açıklandıktan bugüne geçen 40 saati aşkın sürede adeta kor ateş!

AK Parti tabanı Çankırı listesinin ilk sırasında yeralan Muhammet Emin Akbaşoğlu nam-ı diğer 'simitçi vekil'e karşı adeta 'öfke' saçıyor... İşin ilginç yanı parti tabanındaki öfkeye ve beraberindeki feryada AK Parti Çankırı İl Başkanı olmak üzere Yönetim Kurulu ve Merkez İlçe Teşkilatı bir o kadar 'duyarsız' ve de 'sessiz' kalıyor! İl Başkanı Abdulkadir Çelik adeta üç maymunu oynuyor!

- Görmedim! Duymadım! Söylemedim!

AK Parti İl Başkanı'nın üç maymunu oynadığı şu günlerde ve saatlerde partili seçmen boş durmuyor ve derdini gerek sosyal medyadan gerekse haber sayfalarından duyurmanın gayretine giriyor! İşte AK Partili seçmenden Sözcü18 Haber Merkezi'ne gelen yorum:

"Bir AK Partili olarak yazıyorum! Ey Akbaşoğlu adaylıktan vazgeç yoksa Çankırı'da belediye seçimlerinde sayende yaşadığımız hezimetin çok daha üstünde bir hezimet yaşayacağız. Bu kadar koltuk sevdalısı olma! İlla bi koltuk istiyorsan bulunur sana bi koltuk ama Çankırı'mıza bu kötülüğü yapma. Bak sayende belediyeyi kaybettik, belediye de bizim adamlarımız işten çıkarıldı, senin en ufak umruna bile gelmedi! Ne de olsa vekilsin ve takır takır maaşını alıyorsun. Eğer zerre inancın varsa Allah rızası için adaylıktan istifa et!!!"

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
86 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler