Akbaşoğlu'na ülkenin dün'ü ile AKP'li bugün'ü hatırlatalım dedik de...

Akbaşoğlu'na ülkenin dün'ü ile AKP'li bugün'ü hatırlatalım dedik de...

AKP'nin Çankırı milletvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, yaptığı çay-simit hesabı ile gündemdeki yerini korumaya devam ederken, TBMM'de yaptığı son konuşma ile yine gündem yarattı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın deyimiyle "AKP'ye Çankırı'da seçim kaybettiren Milletvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu" TBMM'de yine geçmiş mukayesesi yaptı. Akbaşoğlu'nun bu tavrı AKP'nin seçimlerdeki kayıplardan ders çıkarmadığı şeklinde yorumlandı.

Sözcü18 Haber Merkezi olarak AKP Grup Başkanvekili Akbaşoğlu'nun önümüzdeki dönemde de bol bol geçmişle bugün arasında mukayese yapması, vatandaşa nasıl geçineceği ile ilgili değerli! tavsiyelerde bulunmasını bekliyoruz.

Ancak yine de kendisine geçmişle ilgili birkaç hatırlatma yapmayı da gerekli buluyoruz.

Önce Akbaşoğlu'nun TBMM'de yaptığı konuşmayı sizlere izletelim, sonrasında düşüncelerimizi paylaşalım:

Ve Sayın milletvekilinin hatırlamadığı 'dün' ile 'bugün'ü bir de bizim penceremizden değerlendirelim:

Sayın Akbaşoğlu; Öncelikli olarak geçmişte yani dün'de; Dünyada kırmızı bültenle aranan terörist Osman Öcalan TRT ekranlarına çıkamıyordu!

Devletin resmi ajansı AA, terörist başının mektuplarını yayımlamıyordu!

Hatırlar mısınız? Devlete ait Türk Telekom'u Araplar'a Türk bankalarından kredi kullandırarak satmıştınız. Araplar Türk Telekom'un içini boşaltırken izlediniz, içi boş batık Türk Telekom'u Araplar kredileri ödemeyip kaçınca da faturayı Türk bankalarının sırtına bıraktınız.

2001 Yılında alınan ekonomik tedbirlerle birleşen Ali Babacan faktörünün ekonomide oluşturduğu refahın betona gömülmesini yaşadı.

"Hizmet yapıyoruz" denilerek yapılan yollara geçiş ve yolcu garantisi verilerek geleceğimiz ipotek altına alınmamıştı!

Bugün FETÖ belası ile karşı karşıya bıraktığınız ülkemizi; Merhum Tunceli milletvekili Kamer Genç Meclis'te "Bu adam vatan haini,, araştırılsın" dediğinde, o gün hep birlikte "Hocamıza laf edemezsiniz din düşmanları" (!) diyordunuz!

Kozmik Oda'ya henüz girilmemişti. "Yapmayın" diyenlere "Ülke bağırsaklarını temizliyor!" demiştiniz. Bu utancı kaldıramayıp intihar eden komutanın arkasından "Dur nereye gidiyorsun, daha hesaplaşmadık" (!) bile dediniz!

Milli Tank yapan firmayı vatan haini ilan edip, tank paleti yapan fabrikayı da Katarlılar'a sattınız!

Çiftçinin tarlasını sürdüğü traktörünün yakıtından vergi alırken, lüks yat sahiplerinin yakıtlarından vergi almadınız!

Elmastan ve de pırlantadan vergi almazken, fakirin ekmeğinden, okurun kitabından vergi aldınız!

Ülke insanından topladığınız vergilerle yol yaptınız ama yandaşlarınıza çektiğiniz peşkeşlerin boyutunu bilen yok!

İstanbul'a yeni havalimanı yaptınız, vatandaşın oraya gitmesi için paralı otoyola vermesi gereken para 30 lira! Atatürk Havaalanı'nı vatandaşa kapattınız ama taşınmadan 1 ay önce VIP salonunu restore ettirip kendiniz kullanmaya devam ediyorsunuz!

Son seçimlerde motorculara 2 köprüden ücretsiz geçiş vaadi verdiniz. Bu köprülerin birini Turgut Özal, diğerini Süleyman Demirel yaptı. Kendi yaptığınız köprülerden ücretsiz geçiş vaadi bile veremediniz. Haa o köprülerden devletin polisi, itfaiyesi hatta ambülansı bile ücretsiz geçemiyor!

Daha sayalım mı Sayın Boşvekil!

Şimdilik duralım!

Elbet yine devam ederiz...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler